Theo Rose, impresii despre debutul în actorie! Cum reușește să memoreze replicile

Theo Rose are doar 24 de ani, dar este unul dintre cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale din România. Vedeta a bifat deja colaborări cu alți artiști cunoscuți, a fost  gazda emisiunii „Superstar", iar recent a semnat un contract pe trei ani cu trustul de pe Pache Protopopescu. Surprizele nu se opresc aici! Theo Rose va debuta pe micul ecran, în postura de actriță. 

image
Theo Rose, debut în actorie

Theo Rose este pe val! Are agenda plină de concerte li o vom putea vedea în cel mai nou sezon „Vocea României", acolo unde va împărți scaunul de jurat cu Smiley. În ciuda faptului că Theo Rose este cooptată într-o multitudine de proiecte și este foarte ocupată, artista nu renunță!

stanga
dreapta
Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (6) Theo Rose jpg
Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (2) Smiley si Theo Rose scaun dublu jpg
elena gheorghe theo rose png
cub diana munteanu, theo rose si anma png
Theo Rose jpg
theo rose jpg
4 ilinca vandici vs theo rose rochie seen users 4 jpg jpeg

Citește și: Theo Rose va prezenta un show de divertisment la PRO TV? 

Din contră, plusează cu o nouă surpriză! Solista va debuta în serialul „Clanul", care urmează să fie difuzat de PRO TV. În serial vor apărea nume cu rezonanță ale teatrului și cinematografiei românești precum George Mihăiță și Carmen Tănase. 

Cum se descurcă Theo Rose în noua ipostază 

Theo Rose a vorbit despre cum se simte în noua ipostază, cea de actriță și a mărturisit că nu se aștepta să învețe atât de ușor replicile. Este încântată de faptul că va colabora cu personalități celebre și abia așteaptă să fure meserie de la ele! Theo Rose se mândrește cu faptul că învață replicile ușor pentru că are o memorie vizuală foarte bună care o ajută să țină minte tot ce citește. 

„Am fost surprinsă să văd că rețin foarte ușor textul. Învăț zici că fotografiez foile. Am o memorie vizuală foarte bună. Vin cu textul învățat întotdeauna. Domnul George Mihăiță e tatăl meu în serial. Nu pot să mă fac de rușine când vin actorii cu textul învățat. N-am cum”, a declarat Theo Rose, conform Fanatik.ro. 

Vezi și: Cea mai rușinoasă experiență prin care a trecut Theo Rose 

Theo Rose a semnat cu PRO TV un contract pe trei ani 

Theo Rose are o agendă foarte încărcată, iar vara aceasta nu va avea timp de respiro, căci concertele vin pe bandă rulantă. În ciuda faptului că se luptă cu anxietatea, vedeta face față tuturor provocărilor și este foarte apreciată de români.

Faptul că a semnat un contract pe trei ani cu PRO TV ne garantează că o vom vedea în mai multe emisiunii și producții ale trustului de pe Pache Protopopescu. Rămâne de văzut cum ne va mai surprinde carismatica solistă! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg