Horia Brenciu, eliminat de la Vocea României! Cine e în juriu?

După o perioadă de pauză, generată de pandemia de coronavirus, noul sezon al emisiunii „Vocea României” revine în forță și aduce cu sine schimbări importante pe scaunele antrenorilor! Pe lângă două nume mari care s-au alăturat juriului, show-ul a pregătit și o altă surpriză!

scena vocea romaniei jpeg
Surprize în noul sezon Vocea României! Foto: Arhivă

„Vocea României” revine pe micile ecrane, la Pro TV, cu sezonul 10. Show-ul din România a împrumutat o idee venită din afară, iar în acest sezon doi antrenori vor împărți un scaun dublu! Horia Brenciu nu mai face parte din juriul emisiunii, iar asta pentru că are un podcast de excepție cu care deja are succes, astfel că eliminarea lui din show a fost oarecum prevăzută.

Citește și: Julie Mayaya, transformarea miraculoasă a fostei câștigătoare de la «Vocea României». A slăbit și este superbă

Vocea României, sezonul 10. Cine sunt antrenorii și ce surprize îi așteaptă pe telespectatori!

Este vorba de Smiley și cântăreața Theo Rose, care s-a alăturat echipei de antrenori a acestui sezon. Cei doi vor lua decizia de a întoarce scaunul dublu împreună, având un singur buton la dispoziție. 

stanga
dreapta
Vocea Romaniei sezonul 10 va incepe in toamna 2022 jpeg
smiley
tudor chirla foto facebook-tudor chirila
irina rimes foto Facebook Irina Rime
theo rose jpg
2 denis roabes 1 jpg jpeg

Un nou nume cunoscut care a acceptat provocarea este Denis Roabeș, solistul formației The Motans. Ambii tineri cântăreți au cunoscut un succes răsunător în urmă cu doar câțiva ani, iar de atunci sunt în valul de artiști în vogă, astfel că au primit rapid și propunerea de a se alătura emisiunii.

Vezi și: Cine este Denis Roabeș, solistul de la The Motans

Astfel, antrenorii sunt, în formulă completă: Smiley, un veteran al show-ului de voci, Tudor Chirilă, nici el deloc străin de concept, Irina Rimes, cântăreața care a evoluat în postura de jurat și în ediția trecută a show-ului și cei doi artiști, noi în această „aventură”, Denis Roabeș și Theo Rose. 

stanga
dreapta
vocea romaniei5 jpg
vocea romaniei1 jpg
vocea romaniei4 jpg
vocea romaniei3 jpg
vocea romaniei2 jpg

Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. (..)

Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public.”, a declarat Tudor Chirilă.

Ce spune Irina Rimes despre noii colegi: Theo Rose și Denis Roabeș

La rândul ei, Irina Rimes e dornică să își revadă colegii, împărtășind câteva opinii și despre cei mai noi antrenori, pe care vom avea ocazia să îi vedem evoluând în curând în cadrul show-ului. Lucrând în același domeniu, căile lor s-au intersectat deja, iar Irina și-a format și o părere despre noii ei colegi de platou. 

Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize.

Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce «zace» acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune.”, a spus și Irina Rimes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png