Ce fericită e Irina Rimes cu iubitul francez! „Am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine”


    Irina Rimes, alături de partenerul eiFoto: Arhivă personală
Irina Rimes, alături de partenerul eiFoto: Arhivă personală

După ce și-a cântat suferința dobândită în urma unor povești de iubire eșuate, se pare că Irina Rimes are toate motivele să compună de acum piese mai...vesele. Irina și-a găsit din nou dragostea în prezent, iar imaginile pe care le publică în mediul online sunt grăitoare în acest sens.

Cântăreața trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de un francez, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine între cei doi.

Deși a trecut printr-un divorț, căsătorindu-se devreme, artista pare acum că a dat uitării toate suferințele pe care le-a cântat în piesele care au făcut-o celebră, bucurându-se în prezent de o relație frumoasă. Irina publică adesea imagini alături de partenerul ei pe rețelele de socializare, în cea mai recentă dintre ele artista făcându-i chiar o mică declarație de dragoste acestuia. 

„Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine”, a scris aceasta pe Instagram, și într-o notă amuzantă, având în vedere că în imaginea respectivă cei doi se uitau în direcții diferite în timp ce pozau. Totuși, se poate observa că cei doi sunt pe aceeași lungime de undă.

Iubitul Irinei, pe nume David Goldcher, creează și el muzică, și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri. Artista și noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri. Deși acolo au locuit pe perioada pandemiei, Irina și-a adus iubitul și în Moldova și România, pentru a-l prezenta familiei și prietenilor.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
Kirstie Alley jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg