Pro TV renunță la Vocea României din cauza coronavirusului. ”Am anulat castingul și filmările”


    Vocea României, cu Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă, scoasă din grila de toamnă a Pro TVfoto: Pro TV
Vocea României, cu Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă, scoasă din grila de toamnă a Pro TVfoto: Pro TV

Show-ul de talente Vocea României va lipsi de la Pro TV în toamna aceasta, pentru prima oară în zece ani. Oficialii postului de televiziune au confirmat pentru Pagina de Media că au anulat castingul și filmările din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru prima dată în zece ani, nu vom avea Vocea României în grila de toamnă. Pro TV a decis să amâne talent show-ul pentru acest an, din cauza pandemiei de Covid-19, transmite Pagina de Media

„Confirmăm faptul că Vocea României nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României.

Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, au declarat oficialii Pro TV într-un răspuns pentru Paginademedia.ro. 

De asemenea, din cauza pandemiei de Coronavirus, nu se știu prea multe detalii nici despre momentul în care show-ul va reveni. „Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, punctează reprezentanții Pro TV. 

Așadar, show-ul cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon.

Citește și:

Adevăratele motive pentru care Andra nu mai e la «Vocea României». De ce i-a luat locul Horia Brenciu

X-Factor revine la Antena 1 în anul fără Vocea României

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, câțiva dintre oamenii care lucrau la Vocea României au trecut la Antena 1, care va face în această toamnă X-Factor.

Antena 1 a anunțat mutarea surpriză la începutul lunii iunie, după ce X-Factor nu-și mai găsise loc în grila postului în 2019. 

Așa cum au anunțat reprezentanții Intact, audițiile vor fi „doar în București, nu și în alte orașe”, în contextul pandemiei de Covid-19. 

De multe ori, X-Factor și Vocea României erau pe același interval orar, iar audiențele Pro TV lăsau mult în urmă show-ul de pe Antena 1.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg