Julie Mayaya, transformarea miraculoasă a fostei câștigătoare de la «Vocea României». A slăbit și este superbă

Ultima actualizare:

Fosta câștigătoare de la ,,Vocea României", Julie Mayaya, a trecut printr-o transformare uluitoare. Cântăreața care i-a impresionat pe jurați cu vocea ei puternică arată ca o adevărată divă, după ce a slăbit mai multe kilograme.

julie mayaya horia brenciu jpg

Julie Mayaya, în vârstă de 36 de ani, este tânăra de origine congoleză, crescută în Iași, care a câștigat sezonul doi din show-ul ,,Vocea României".

Cântăreața s-a născut dintr-o mamă româncă și un tată congolez, iar în 2012 a luat cu asalt scena de la «Vocea României», unde a lăsat juriul și publicul mut de uimire cu vocea ei, demnă de o adevărată divă. 

Cel care a susținut-o cu toată convingerea de-a lungul competiției, a fost Horia Brenciu, cel mai dificil dintre jurați și cel care s-a declarat absolut impresionat de talentul mulatrei Julie Mayaya. 

La aproape 10 ani de la debutul artistei la «Vocea României», cântăreața arată complet schimbată. Julie Mayaya a slăbit extraordinar de mult și este aproape de nerecunoscut. Tânăra are acum o siluetă de invidiat, iar drept dovadă stau chiar imaginile de pe conturile de socializare, unde își etalează trupul superb și stilul vestimentar unic. 

Ultima ei apariție la TV a fost în 2021, în cadrul show-ului iUmor, unde a făcut o mare surpriză juraților, când a apărut pe scenă și a interpretat o piesă a Tinei Turner. Atât Mihai Bendeac cât și Delia au rămas muți de uimire datorită prestației live impecabile a mulatrei. 

Julie Mayaya a susținut și un concert tribut în cinstea lui Tina Turner, în 2021, în cadrul căruia a interpretat piesele memorabile ale legendarei artiste.

Julie Mayaya a câștigat 100.000 de euro la Vocea României

Julie Mayaya a fost revelația sezonului doi de la «Vocea României», unde și-a demonstrat talentul incontestabil pe scena show-ului și a devenit preferata lui Horia Brenciu. Julie Mayaya a câștigat premiul cel mare de la «Vocea României», 100.000 de euro si un contract cu Universal Music Romania.

Julie Mayaya a fost încurajată de prietenii ei să se înscrie la audițiile pe nevăzute de la «Vocea României» și a reușit din prima să întoarcă scaunele celor patru jurați după ce a interpretat piesa Hurt a Christinei Aguilera. 

După ce i-a uimit pe români cu vocea ei, Julie Mayaya a plecat în Africa, pentru a împărtăși  tatălui ei experiența pe care a trăit-o în cadrul concursului. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net