Ava împlinește 30 de ani de Dragobete! ce familie frumoasă are fosta concurentă de la "Vocea României"

Fosta concurentă de la "Vocea României", din 2014, care înainte de pandemie cânta cu Smiley în concerte, pe partea de backing vocals, s-a reprofilat. Acum se ocupă mai mult de elevii ei de la școala de muzică, unde predă cursuri de canto. Click! a aflat că solista împlinește 30 de ani joi, 24 februarie, chiar de Dragobete. Iată ce secrete am aflat de la ea!

Andreea Avarvari, alias Ava
Andreea Avarvari, alias Ava

Andreea Avarvari sau Ava, așa cum este cunoscută după "Vocea României", se poate considera o norocoasă pentru că îi are alături de ea pe fratele și pe mama ei. Am vorbit cu solista, care este și profesoară de canto, și am aflat detalii interesante de la ea, dar avem și câteva declarații emoționante din partea familiei, adică de la mama și fratele ei.

Mama noastră a făcut multe sacrificii ca noi să fim unde suntem astăzi, din punct de vedere profesional. Părinții noștri ne-au susținut cât de mult au putut, material, educațional și uman, le mulțumesc pe această cale, sunt minunați. În momentul ăsta, aproape de cei 30 de ani, pe care urmează să îi împlinesc, mă simt împlinită, matură. Știu mult mai bine ce îmi doresc de la viață și de la mine, mă cunosc mai bine, mă iubesc mai mult, sunt o variantă mult mai bună a mea, pentru că am muncit și muncesc în continuare.

Îmi doresc sănătate, să pot să realizez tot ceea ce mi-am propus din punct de vedere uman și carieristic. Sunt mulțumită de rezultatele pe care le avem cu Școala de Canto. Urmează și mai multe, iar pe partea de label Sonus Records urmărim să lansăm piese care să ajungă la sufletul românilor.

De asemenea, vrem să pătrundem pe piața internațională cu proiectul YouBeat. Pregătesc mai multe single-uri în română, acum lucrez la primul pe care urmează să îl lansez în curând. Sunt entuziasmată și vreau să le mulțumesc oamenilor care cred în mine și îmi sunt alături, familia mea, prietenii, colegul și asociatul meu, Mihai Grecan, și mai ales divinității și universului. Sunt un om norocos!”, a declarat Ava, pentru Click!.

Ava, alături de mama și de fratele ei
Ava, alături de mama și de fratele ei

Mama Avei: "Pentru ea muzica a fost mai presus de toate"

Iar mama ei, Elena Avarvari, ne-a mărturisit și ea că „încă de mică, Andreea (aka AVA) era o fetiță care avea foarte multe calități.

"Pentru ea muzica a fost mai presus de toate și a avut puterea să treacă peste orice cu ajutorul acesteia, chiar dacă de multe ori îi era foarte greu sau eram nevoită să fac anumite sacrificii, că să o ajut în drumul spre îndeplinirea visului ei.

Refugiul ei a fost dintotdeauna muzica. Încă din pântece sau de când se uită la telenovele și apoi fredona toată ziua prin casă. Și după, când a început să participe la mai multe festivaluri și concursuri muzicale, unde obținea tot timpul premii fruntașe. Andreea este acel copil care a luptat de mică pentru visul ei și e dovada vie a persverenței și a muncii asidue.

Iar cu ocazia zilei tale de naștere, o zi specială, 24 februarie, mama îi urează multă sănatate, puterea de a trece peste toate obstacolele și îndeplinirea tuturor dorințelor. Mama te iubește", a fost mesajul emoționant al femeii.

Fratele ei o ajută în carieră

Solista are și un frate, Vlad Avarvari, care încearcă să o ajute cum poate în carieră. „Andreea este puterea mea, sprijinul meu, sora ideală și cea mai bună prietenă. De asemenea, mama mereu s-a luptat ca mie să îmi fie bine și mereu au fost acolo ori de câte ori am avut nevoie, la fel ca și sora și tatăl meu. Chiar dacă ne-am mai și certat, viața ne-a adus tot timpul în situația în care ne-am dat seama că unul fără altul nu putem face față.

Pe lângă faptul că suntem frați, eu sunt și managerul și PR-ul AVEI, iar acest lucru face lucrurile și mai interesante și frumoase. Acum, la împlinirea frumoasei vârste de 30 de ani, îți doresc tot binele din lume, să ai parte de multă sănătate și de cât mai multe realizări. Să fii cea mai auzită voce din 2022 și din toate timpurile, iar împreună cu siguranță vom reuși, pentru că mereu am demonstrat că se poate. O iubesc!”, a povestit tânărul, exclusiv pentru Click!.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net