„Vocea României” revine în 2022. Ce surprize anunță PRO TV

Ultima actualizare:

După doi ani de pauză, „Vocea României” revine din această toamnă la PRO TV. Căutările de voci senzaționale au început deja, astfel că cine vrea să urce pe marea scenă este așteptat la înscrieri.

image

Acesta va fi al zecelea sezon, unul aniversar, drept urmare, PRO TV promite o mulțime de surprize „care nu trebuie ratate. „Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție!”, anunță reprezentanții postului tv, printr-un comunicat.

Ca în fiecare sezon, sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate. „Toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară pot completa formularul de înscriere. Căutările au început deja pe vocearomaniei.protv.ro. Înscrie-te și tu pentru sezonul 10, vino la preselecții și cucerește o țară întreagă!”.

Deocamdată nu se știe cine vor fi jurații și dacă va fi păstrată aceeași formulă ca în sezonul precedent: Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Smiley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net