Theo Rose dezvăluie cum s-a despărțit de Alex, nepotul lui nea Mărin, și cum s-a cuplat cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul

Theo Rose a povestit pe Instastory cum s-a despărțit de Alex, cel care i-a fost iubit mai mult de cinci ani, dar și cum a început o relație cu Anghel Damian, producător în serialul Clanul, în care jurata de la Vocea României are un rol.

cub theo rose animat gif

Theo Rose: „Urma să anunț că m-am despărțit de Alex”

Celebra artistă trăiește o frumoasă poveste cu unul dintre colegii ei din serialul Clanul. Theo Rose și Anghel Damian s-au îndrăgostit nebunește pe platourile de filmare, drept pentru care și-au încheiat socotelile în relațiile pe care le aveau și au început o nouă idilă.

Interesant de citit și:  VIDEO Theo Rose: «O să joc o scenă de amor!». Cum a reacționat tatăl ei

Theo Rose este foarte fericită alături de Anghel Damian, cu care acum face echipă și în viața de zi cu zi. Cântăreața a recunoscut fără ezitări relația cu regizorul serialului Clanul, de la Pro TV, menționând că nu este vorba de vreun amantlâc, că relația cu Alex, nepotul lui nea Mărin nu a mai mers, motiv pentru care s-au despărțit ca doi prieteni. 

Cei doi foști iubiți au rămas în relații foarte bune, astfel că vorbesc în continuare. Mai mult, în momentul în care Theo Rose s-a cuplat cu Anghel Damian, Alex a aflat chiar de la ea.

Iată și: Smiley i-a decis soarta lui Theo Rose la Vocea României

„Măi oameni, a apărut acest articol, articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele, să anunț eu că s-a întâmplat asta și ne-am despărțit.

Însă, cineva nu și-a dorit la fel ca mine, discreție, și a dat acest pont, colegii noștri din presă au venit știind ce urmează să surprindă, au venit frumos, și-au făcut treaba, nu avem nicio problemă, suntem ok cu asta”, a spus Theo Rose într-un video postat pe Instastory.

Ups: Theo Rose: «Emisiunea Alexandrei Ungureanu trebuia s-o am eu». Motivul pentru care a refuzat colaborarea cu Kanal D

Theo Rose crede că cineva a instrumentat apariția cu Anghel Damian în media

Jurata de la Vocea României a mai spus pe Instagram că paparazzii au fost chemați în mod special pentru a o filma alături de colegul ei din serialul Clanul, pontul că cei doi se plimbă într-un anumit loc fiind dat de cineva apropiat, în speranța că imaginea ei va avea de suferit. Pentru asta, Theo Rose a adus lămuriri. Artista a menționat că nu este vorba de un amantlâc la mijloc, ci de o iubire sinceră la început.

S-a mai întâmplat și: Mesajul înspăimântător primit de Theo Rose: "Vei muri în seara asta"

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existenta lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit , în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea, în perioada asta, pentru că am zis să că o să vorbim deschis și vom fi alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma acest lucrul, îl puteți întreba. 

Singura problemă este că nu am anunțat presa cu schimbările din viața mea personală. Deci, nu avem nicio problemă. Am trăit ca un om normal, s-au întâmplat lucruri în viața mea, muncesc, efectiv, în fiecare zi, nu am vrut deloc să mă fâțâi cu declarații prin presă, nu am fost pregătită, am considerat că trebuie să spun lucrurile astea când voi fi pregătită, liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, să le arăt oamenilor ce s-a întâmplat în viața mea.

A venit chestia asta ca un topor pentru că sunt și oameni care nu țin neapărat să-mi fie bine, care au vrut să se înțeleagă și alte lucruri despre mine. Eu vă spun că nu sunt împăcată cu situația asta, sunt o fată corectă. ți sunt mândră de mine tocmai pentru că nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Mă duc să muncesc și astăzi, să-mi continui destinul.

Mesajul lui Theo Rose pentru Alex, fostul iubit!

 Artista a mai spus că idila dintre ea și Anghel Damian s-a petrecut într-un mod plăcut, poate chiar haios, după cum declară singură pe rețelele de socializare. Persoană asumată, Theo Rose i-a transmis și un mesaj fostului iubit, Alex, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă tot firul întregul fir al poveștii. Noi ne-am obișnuit deja cu asta, chiar dacă pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi, dar nu-i așa. Trebuie să vă bucurați pentru mine. Sper și Alex să fie bine, îi doresc asta din tot sufletu, el știe mai bine lucrul ăsta. Foarte bune pozele. Vă pup, mă duc la muncă.”, a menționat pe story, Theo Rose. Imaginile cu artista și Anghel Damian le puteți viziona aici.

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte după 5 ani de relație!

Cântăreața, în vârstă de 25 de ani, s-a despărțit de iubitul ei, după care care, fulgerător, s-a îndrăgostit de Alex Damian, în vârstă de 31 de ani, care a fost timp de 9 ani iubitul actriței Lia Bugnar (52 de ani), scrie cancan.ro. 

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg