Cine este Anghel Damian, regizorul serialului «Clanul». Pentru Theo Rose a părăsit-o pe actrița Lia Bugnar

Ultima actualizare:

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian se află într-o relație a cam zdruncinat din temelii lumea showbiz-ului, având în vedere că fiecare dintre ei avea, până recent, parteneri stabili. Solista se iubea de ceva timp cu Alex Leonte, iar Anghel Damian avea o relație de opt ani cu actrița Lia Bugnar, cu vreo 20 de primăveri mai mare decât el. 

image

Anghel Damian a fost surprins în tandrețuri cu solista Theo Rose, în timpul unei plimbări matinale, prin centrul Capitalei, sărutându-se asemenea unui cuplu de îndrăgostiți, care nu se mai satură unul de celălalt. 

Nu rata: Ups! Theo Rose, sărutări pătimașe cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Ochii văd, inima cere!

Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, va împlini 31 de ani pe 8 august și este clar că se află într-o perioadă extrem de prielnică, atât din punct de vedere profesional, cât și în plan amoros. 

Publicul l-a cunoscut pe Anghel Damian datorită serialului Vlad, producție HBO de succes, în care a interpretat rolul personajului Adrian Anuntei. De asemenea, Damian a scris și scenariul pentru acest serial, fiind printre primele proiecte de amploare în care a fost implicat.

Vezi și: INTERVIU Anghel Damian și Adi Nartea, colegi în "Vlad", rivali la "Pe Bune?!"

De asemenea, Anghel Damian s-a bucurat de o deosebită recunoaștere pentru activitatea sa ca actor, câștigând premiul UCIN pentru cel mai bun actor în rol secundar, după ce l-a interpretat pe Prințul Carol în filmul "Queen Marie of Romania".

Interesant și: El, 29, iar ea, 51. Anghel Damian, despre iubirea cu Lia Bugnar: «Nu credem în formalismul ăsta al căsniciei»

Damian Anghel și Lia Bugnar: «Niciunul dintre noi nu credem în căsnicie»

Viața sentimentală a lui Anghel Damian a constituit dintotdeauna un subiect controversat, având în vedere că timp de opt ani s-a aflat într-o relație cu actrița Lia Bugnar, 53 de ani, cu 22 de ani mai mare decât el. 

Nu-i de ratat: Lia Bugnar și Damian Anghel fac echipă bună și acasă, și pe scenă: "Este perfect așa"!
Tânărul regizor declara despre relația cu actrița că s-au îndrăgostit pe scena teatrului, iar în viața reală sentimentele dintre ei au evoluat și au devenit de nedespărțit. Damian chiar a mărturisit în urmă cu doi ani, că a avut foarte multe de învățat de la iubita sa, Lia Bugnar, în vârstă atunci de 51 de ani. 

Află și: Actorul Anghel Damian, din serialul "Vlad", a dat lovitura peste hotare cu un scurtmetraj emoționant

 «Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, afirma Anghel Damian în show-ul lui Măruță de la PRO TV.

Deși Anghel Damian și Lia Bugnar erau împreună de ceva vreme, cei doi nu aveau de gând să se căsătorească. Regizorul a declarat în exclusivitate pentru Click! că ei trăiesc deja precum un cuplu căsătorit și că nu au nevoie de formalitățile pe care le presupune un act.

«Niciunul dintre noi nu credem în formalismul ăsta al căsniciei sau al logodnei. Pentru că cel mai important e să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru.»

Damian Anghel a picat în mrejele lui Theo Rose

Iată că Anghel Damian a făcut o schimbare la 180 de grade în plan sentimental și s-a orientat către o femeie ce are jumătate din vârsta fostei sale iubite, Lia Bugnar. Regizorul este îndrăgostit lulea de solista Theo Rose, 25 de ani, alături de care s-a etalat în public, manifestându-și afecțiunea prin sărutări și îmbrățișări mai fierbinți decât canicula. 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net