Așteptarea a luat sfârșit! Cum comentează Alex Leonte despărțirea de Theo Rose? Mulți spuneau că l-a înșelat, dar...

Vestea despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte a surprins pe toată lumea, mai ales că tânăra solistă a ales să se afișeze deja cu noul ei iubit, Anghel Damian. La rândul lui, regizorul serialului „Clanul” s-a despărțit de scenarista Lia Bugnat pentru a fi împreună cu simpatica solistă, iar Alex Leonte are, inevitabil, rolul iubitului care-a rămas cu inima frântă.

theo rose iubit jpg

Se pare, însă, că această ipoteză este incorectă! În ciuda faptului că nimeni nu bănuia magnitudinea problemelor dintre Alex Leonte și Theo Rose, nepotul lui Nea Mărin este bine și nu suferă după separare! Ba chiar, la scurt timp după aflarea veștii că artista are deja un nou partener, tânărul a ales, la rândul său, să șteargă toate imaginile pe care le avea cu partenera de scenă a lui Bogdan de la Ploiești, pe contul său de Instagram.

Vezi și: „Așa s-a întâmplat!” Nea Mărin rupe tăcerea, după ce nepotul lui, Alex Leonte, s-a despărțit de Theo Rose

În acest sens, Alex Leonte a ales, poate pentru prima oară, să renunțe la discreția care îl caracterizează. Tânărul pe care îl putem numi deja fostul iubit al lui Theo Rose a lansat o declarație publică și a confirmat, asemenea cântăreței, că nu se poate pune problema infidelității.

Alex Leonte, prima și „singura declarație” despre despărțirea de Theo Rose

Theo Rose și fostul său partener au încheiat relația pe cale amiabilă, fapt confirmat și de el, nu doar de ea. Alex Leonte mărturisește că nu a fost înșelat, așa cum s-a arătat prin ziarele de scandal, ci separarea dintre ei a avut loc în urmă cu luni bune. Au decis, însă, să treacă peste despărțire departe de presă, în privat, pentru a nu fi nevoiți să vorbească despre un aspect atât de personal și, până la urmă, sensibil.

Nu rata nici:  Anghel Damian, prima reacție față de idila cu Theo Rose!

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate.

În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc, seară bună”, a scris Alex Leonte pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg