Theo Rose a împlinit 25 de ani! Cine este cu adevărat artista și cum a devenit celebră!

Ultima actualizare:

Numele ei este pe toate buzele în ultima vreme, căci a semnat un nou contract cu Pro TV-ul, așa că Theo Rose este pe val atât în televiziune, cât și în muzică. În plus, o duce bine și în dragoste, deși s-a despărțit de Alex, fostul iubit. Dar nu-i nicio problemă, s-a cuplat rapid cu Anghel Damian, micul geniu din teatru și producătorul serialului "Clanul".

Theo Rose este pe val!
Theo Rose este pe val!

Duminică, 7 august, a fost Sfânta Theodora, iar pe 8 august Theo Rose, actriță în "Clanul" și jurată la "Vocea României", a împlinit 25 de ani. Culmea este că pe 9 august, iubitul ei, Anghel Damian, a împlinit și el 31 de ani.

Iată și: Anghel Damian, prima reacție față de idila cu Theo Rose!

Cine este cu adevărat Theo Rose și cum a devenit celebră? A fost descoperită de Valeriu Lazarov, la TVR, în "Ploaia steluțelor"

Deși s-a despărțit de fostul iubit, Alex Leonte, cel care este și nepotul lui nea Mărin, lui Theo Rose îi merge bine și are multă treaba. Numele ei real este Theodora Maria Diaconu, este născută pe 8 august 1997, în Prahova, și este foarte talentată, căci a început să cânte de la 4 ani, când a debutat pe scenă cu muzica populară.

Ups: „Așa s-a întâmplat!” Nea Mărin rupe tăcerea, după ce nepotul lui, Alex Leonte, s-a despărțit de Theo Rose

„M-am născut în Prahova, în comună Izvoarele. Sora mea mai mare m-a îndreptat către muzică, ea și-a descoperit dorința de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinții mei n-au fost deschiși în alegerea asta pe care am luat-o, pentru că fiind la țară, șansele să ajungi mare artistă erau minime.

Nu puteai ajunge să cânți la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ți închipui că poți fi chiar tu unul dintre aceia care au succes. Pe mine ai mei m-au susținut din răsputeri, dar pe sora mea nu, la începuturile ei, când și-a dorit să cânte. N-au fost întru-totul de acord cu ideea asta.

Până când ea a început să se descurce singură, nu a mai avut nevoie de susținere, le-a arătat că merge într-o zonă curată și că lumea asta nu este așa cum își închipuie ei. După care eu, când am ales la fel, muzică, părinții m-au lăsat pe mâna soră-mi și ea s-a ocupat de tot ce ține de cultură muzicală îndrumarea către o tehnică vocală bună, și mă rog, tot ce au însemnat festivaluri de muzică sau pregătirea pentru ea", spunea Theo Rose.

Citește și: Theo Rose dezvăluie cum s-a despărțit de Alex, nepotul lui nea Mărin, și cum s-a cuplat cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul

Cum l-a impresionat Theo Rose pe Valeriu Lazarov

„Am participat la festivaluri de folclor până la 11 ani, inițial de la 4 până la 10 ani am cântat doar muzică populară. După care, la îndemnul domnului Valeriu Lazarov, am început să cânt muzică ușoară.

Am fost la o preselecție pentru un concurs televizat la TVR, se numea “Ploaia steluțelor”, și fiind din provincie, am fost să dau o proba, s-a organizat o preselecție specială. Am ajuns într-o încăpere, am cântat în fața unei camere, am intrat și am dat un interviu într-o încăpere cu o doamnă și când am ieșit era acolo domnul Valeriu Lazarov.

Eu habar n-aveam cine e, mama, în schimb, era scursă pe sub mese de emoție. Știa și era copleșita de emoții. Eu, în schimb, l-am tratat că pe un om oarecare. Un domn în vârstă care chiar mă place, mi s-a părut simpatic. M-a pus să cânt din nou, am cântat din nou piesă pe care o cântasem în fața camerelor, după care m-a rugat să cânt ceva muzică ușoară, ce știu eu.

Pe vremea aia, fratele meu cânta multă muzică rock, iar răspunsul meu a fost următorul: “eu știu așa niște muzică, ascultă frate-meu niște muzică rock, este în engleză, dar eu nu știu engleză”.  S-a amuzat foarte tare domnul Valeriu și a zis, lasă cântă așa cum știi tu. Și-am cântat o piesă de la Evanescence.

A fost amuzat de interpretare și mi-a zis că trebuie să cânt muzică ușoară, pentru că fața mea cere asta. Am participat la emisiune. Până la urmă, n-am câștigat, însă am ajuns în ultima etapă, dar n-am câștigat. Unul dintre primii oameni care a văzut realul potențial fără că eu să știu.

Mai târziu, am văzut de ce. Adică chiar m-am apucat de muzică ușoară. Chiar s-a întâmplat. Între timp am participat la festivaluri de muzică ușoară, am câștigat premii, dar am plecat și fără premii acasă, dar important e că am acumulat experiența cântării live și m-au descoperit acolo niște oameni care au văzut potențial în mine și am început la proiectul ăsta, Theo Rose, am început să lansăm piese pop, unele care au avut succes.”

Mai vezi și: Cine este Anghel Damian, regizorul serialului «Clanul». Pentru Theo Rose a părăsit-o pe actrița Lia Bugnar

Cine sunt oamenii care făcut un nume din Theo Rose?

„Am lucrat trei ani cu Cătălin Dascălu și Alina Todască, dar sunt mulți oameni care au avut o mare contribuție în cariera mea. Și cu ei am început la drum, după ce am lansat primele proiecte, a venit proiectul asta “Kid Sing”, unde am fost coprezentatoarea show-ului alături de Dan Bordeianu și am învățat multe.

A fost practic primul contact cu televiziunea din față și din spate. Aveam un producător în cască, care îmi dădea indicații, citeam prompter… am dat casting, proba pentru rolul ăsta, nu m-a băgat nimeni așa, am dat casting cu nume mari, probabil a fost și o variantă mai ieftină pentru producție, nu știi cum a fost.

Dar pentru mine a contat extraordinar de tare că am fost acolo și au fost niște pași parcurși devreme, au fost și distracție pentru mine pentru că ne plimbam prin toată țara pentru preselecții.", spune ea pentru Click.

Theo Rose a fost la „Te cunosc de undeva!”

Artista a făcut parte și din echipa "Te cunosc de undeva" la Antena 1, după care a prezentat alături de Pepe și Dorian Popa emisiunea de vară “ Gashka Mare”.

Ulterior, când deja numele ei era pe buzele tuturor, Theo Rose a început să colaboreze cu nume mari din industria muzicală, după care alătură show-ului "Bravoi, ai stil - Celebrities" de la Kanal D.

În 2020, Theo Rose începe colaborarea cu Pro TV și urmează apariții în mai multe emisiuni, printre care „Vorbește lumea”, „Super Star” sau "Masked Singer România". În prezent, artista este este actriță în serialul "Clanul" și e jurata la "Vocea României".

În luna mai ne povestea: „Am foarte mult de cântat și multe proiecte noi, la televizor, la Pro TV. Treaba e că o să fii tare mândru când o să afli despre ce e vorba. Nu e legat de muzică... o să fie ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit. Acum fac parte din marea familie a Pro TV și pentru mine e onorant", declara Theo Rose, pentru Click!, înainte să se afle de ultimele două proiecte din TV, „Clanul și Vocea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net