Anghel Damian, micul geniu din teatru. Ăsta da IQ de actor!

Noul iubit al lui Theo Rose, regizorul serialului „Clanul", Anghel Damian, este plin de surprize. Nu doar că este un tânăr extrem de talentat, ci are și o inteligență care pe mulți i-ar lăsa muți de uimire. Iată ce nu știai despre fostul iubit al Liei Bugnar.

Anghel Damian are o inteligență remarcabilă
Anghel Damian are o inteligență remarcabilă

Anghel Damian a devenit cunoscut publicului larg după ce a colaborat la regizarea serialului „Vlad", de la PRO TV, care s-a bucurat de un succes fulminant. Motivați de faima serialului, cei de la PRO TV vor aduce pe micul ecran o nouă intrigă de familie, cu răsturnări de situație, în serialul „Clanul".

Și de această dată, Anghel Damian își va pune mintea sclipitoare la contribuție pentru a creiona o acțiune și personaje care să-i țină pe telespectatori lipiți de micile ecrane. 

Citește și: Anghel Damian, prima reacție față de idila cu Theo Rose 

Anghel Damian este obișnuit să primească atenție din partea presei, prin prisma muncii sale, dar și a aspectelor care țin de viața personală. Fostul iubit al Liei Bugnar este un tânăr cu adevărat remarcabil, iar gesturile de rebeliune nu i-au fost străine, de-a lungul timpului. 

Anghel Damian a fost un adolescent rebel!

Într-un interviu acordat pentru Viva!, Anghel Damian a dezvăluit că și-a pus un cercel în ureche la vârsta de 11 ani, iar la 17 ani s-a tatuat. Desenul pe piele nu îl vede ca pe un act de revoltă și mărturisește, cu sinceritate, că și-ar face și altele dacă societatea românească nu ar fi atât de plină de prejudecăți în ceea ce privește tatuajele. 

Un alt amănunt cu adevărat interesant despre Anghel Damian este IQ-ul pe care îl are regizorul. Are un punctaj de 154 și o inteligență peste medie despre care susține că, de multe ori, nu i-a adus fericirea. 

Vezi și: Theo Rose, sărutări pasionale cu Anghel Damian 

„Ce pot să zic, de multe ori ajung la concluzia că expresia biblică «fericiți cei săraci cu duhul» are mare însemnătate", a povestit Anghel Damian. 

Ce poreclă a primit Anghel Damian din partea fostei iubite 

Anghel Damian a dezvăluit și aspecte mai puțin cunoscute din cadrul legăturii pe care a avut-o cu Lia Bugnar. Astfel, regizorul a povestit că Lia a fost cea care i-a oferit porcela Husky, fie din pricina culorii ochilor săi, fie din cauza comportamentului pe care îl are, neștiind sigur care este motivul! 

„În adolescență, cam până pe la 15 ani, eram poreclit Grasu. Apelativul vorbește de la sine. Eram gras bine, aveam cam 94 de kilograme. Acum, prietenii intimi îmi spun Husky, poreclă dată de Lia, și cred că are legătură cu ochii. Sau comportamentul. Sau amândouă", a dezvăluit Anghel Damian. 

Ce înseamnă IQ-ul și cum se măsoară 

IQ-ul (Intelligence Quotient) reprezintă măsură inteligenței umane exprimată printr-un număr rezultat în urmă susținerii unui test standardizat, raportat la vârstă cronologică. Marea majoritate a oamenilor se situează undeva în jurul valorii de 100 (în intervalul 90 – 110), având o inteligență medie.

Ar putea să te intereseze și: Ce tip de inteligență ai. Află rezultatul în doar trei minute 

O valoare peste 120 este considerată inteligență superioară, iar de la 130 în sus vorbim despre supradotare cognitivă. În sens invers, un IQ de 75 – 85 exprimă un „intelect de limita”, în timp ce un IQ sub 70 arată existența unui retard în funcționarea cognitivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net