Anghel Damian: «Sunt și părți urâte ale celebrității»

#Exclusiv Click!

Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, cea mai anticipată producție a momentului, a dezvăluit pentru Click! cum a reușit să se integreze în lumea interlopilor și care sunt valorile ce guvernează acest univers periculos și fascinant. De asemenea ne-a oferit detalii în premieră din culisele filmărilor, dar și cum face față statului de «vedetă».

image
 • Click!: Cum a fost experiența ta din mijlocul lumii interlope

Anghel Damian: A fost una foarte bogată, e o lume fascinantă, o lume paradoxală, o lume ce are multe dedesubturi și multe profunzimi. Sunt oameni care au familii, iubesc, suferă,trăiesc și au diferite ocupații, care ar fi catalogate ca activitate de crimă organizată. Dar am avut ocazia să fiu introdus cu acest scop declarat, făceam cercetare pentru serialul «Clanul» și am ajuns să-i descopăr foarte îndeaproape.

Citește și: Nuțu Cămătaru, sursă de inspirație pentru serialul „Clanul”! Anghel Damian, dus de Codin Maticiuc în mijlocul lumii interlope

Am vrut să văd cum sunt oamenii din spatele acestor imagini de mafioți și descoperi foarte multe lucruri la care nu te aștepți, descoperi cât de pasional trăiesc, cât de mult iubesc, cât de mult se bucură de viață și aceste aspecte creează un portret complex. Sunt periculoși, dar pe de altă parte tot oameni sunt. 

Nu rata nici: Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose: „A fost o revelație”

 • Se poate spune că este o lume fascinantă. Este într-adevăr altceva?

Din multe aspecte sunt lucruri pe care nu le găsești în altă parte, dar pe de altă sunt lucruri pe care le găsești în orice familie, cum relaționează cu soțiile, cât de mult își iubesc copiii, cât de mult țin la ideea de familie, dramele lor sunt foarte umane. Doar că au această ocupație care-i face diferiți. În noi există și bine și rău, este o alegere subliminală. E o lume spectaculoasă din multe puncte de vedere și extrem de firească. 

Află și: Cine este Anghel Damian, regizorul serialului «Clanul». Pentru Theo Rose a părăsit-o pe actrița Lia Bugnar

 • Ai învățat ceva din această experiență?

 Da am fost surprins de cât de solide au fost principiile în rândul clanului. Principii pe care noi, în viața obișnuită, le călcăm în picioare. Prinicii ca loialitate, adevăr în rândul Clanului, lucrurile astea sunt puse pe masă. Acest spațiu din interiorul Clanului este închis pentru restul, au niște principii foarte solide și asta îi face să fie foarte puternici. 

Trebuie să privim în complexitate. De ce au ajuns să acționeze așa și ce principii solide și sănătoase există în spate. 

Interesant și: El, 29, iar ea, 51. Anghel Damian, despre iubirea cu Lia Bugnar: «Nu credem în formalismul ăsta al căsniciei»

 • Cum este la filmări?

Este foarte bine. Am trecut de jumătatea filmărilor. Echipa e foarte în armonie, suntem la foc continuu. În toată agitația asta am ajuns să fim un mecanism foarte funcțional și o familie care se iubește și se acceptă. 

 • Peripeții de acolo? 

Avem parte de secvențe de acțiune, avem actori puși pe glume mai tot timpul. Codin este tot timpul în centrul peripețiilor. Acum pregătim un material video de «off camera» (n.r. în spatele filmărilor». Momentele de cascadorii care au eșuat și au devenit caraghioase, întâmplări din centrul Bucureștiului. Actorii noștri sunt foarte credibili în personajele lor, și atunci interacțiunea lor cu oamenii obșnuiți este foarte haioasă.

Citește și: Anghel Damian, din «Vlad»: «Este foarte greu să îți imaginezi un scenariu de pandemie ca parte din viața ta»

Am filmat o secvență de botez cu Dan Bursuc și cu arabii undeva în Bragadiru, care a fost foarte spectaculoasa, iar lumea s-a strâns acolo în jurul lui George Mihăiță, credeau că e un botez real. 

stanga
dreapta
Anghel Damian - singur pe scenă
Anghel Damian jpg
Anghel Damian - principal
anghel damian lia bugnar jpeg
anghel damian jpeg
Anghel Damian
Anghel Damian
Anghel Damian va împlini 29 de anul acesta, iar Lia are 51 de ani jpeg
Lia Bugnar şi Anghel Damian au lucrat împreună la mai multe proiecte jpeg
anghel damian actor serialul vlad jpeg
Din cauza pandemiei de coronavirus, Anghel Damian și a anulat deplasările în Europa, America de Nord și Asia jpeg
printre invitatii lui maruta sunt Anghel Damian si Meda Topirceanu foto pro tv
Anghel Damian şi Olimpia Melinte în serialul de la PRO TV jpeg
Emilian Oprea, Lia Bugnar şi Anghel Damian jpeg
4 damian anghel jesus cerros miami bici jpg jpeg
Anghel Damian şi colegii săi din „Vlad”: Aura Călăraşu, Ştefan Iancu şi Adi Nartea jpeg
7 anghel damian maria regina romaniei 6 jpg jpeg
3 anghel damian maria regina romaniei jpg jpeg
5 anghel damian maria regina romaniei 4 jpg jpeg
Anghel Damian, Aura Călăraşu, Ştefan Iancu, Adi Nartea jpeg
3 adi nartea vlad anghel damian george pistereanu olimpia melinte maratonul bucurestiului 2019 5 jpg jpeg
anghel damian olimpia melinte jpeg

«Sunt și părți urâte ale celebrității»

 • Cum e cu celebritatea? E greu să te știe lumea să strige după tine?

Depinde. În bucurești lucrurile sunt mai relaxate, în provincie sunt ceva mai accentuate, simți puțin mai apăsat celebritatea asta. Am fost curând la un festival și eram cu Pavel Bartoș și nu putea să meargă 50 de metri fără să se oprească ca să facă poze cu oamenii. Dacă am făcut ceva care să atragă aprecierea unor oameni, încerc să le fiu în continuare un exemplu. Sunt și părți urâte ale celebrității, dar de asta vorbim cu altă ocazie. 

 • Există vreo diferență între Vlad și serialul actual?

Sunt două chestiuni distincte. Pentru mine Vlad a fost începutul în această lume. Acum am luat ce am învățat la Vlad și le ducem mai departe. Echipa de producție e aceeași, casting-ul a fost schimbat, pentru că e firesc să începi o poveste nouă cu alte personaje. Adi Nartea rămâne Vlad, Jerry Seinfeld rămâne Seinfeld. Mă uit și la colegii din Fierbinți, e foarte greu să-i pui de mâine în alt rol, ei s-ar descurca foarte bine, dar e vorba de percepția publicului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu  Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png
aurelian temisan jpeg
eda marcus HP jpg
mihai alexandru aurelian temisan mp4 thumbnail png