Am intrat în culisele serialului „Clanul”!

Ultima actualizare:

La început de săptămână, pe o căldură toropitoare, ne-am întâlnit cu echipa serialului "Clanul", care va începe la Pro TV din această toamnă Am cunoscut actorii din rolurile principale, ne-am familiarizat cu personajele, dar și cu povestea și, mai ales, am pătruns în vila secretă unde s-au filmat scene importante.

George Mihăiţă şi Jojo
George Mihăiţă şi Jojo

O vilă somptuoasă din București, de pe șoseaua Kiseleff, o fosta ambasadă. Aici se filmează cadre din casa lui Bebe Măcelaru, interpretat magistral de actorul George Mihăiță (73 de ani). Director la Teatrul Mic din Capitală, actorul nu a refuzat așa un rol important și ofertant (n.r. un mafiot), mai ales că joacă din nou alături de Cătălina Grama - Jojo, cu care a mai fost partener și acum 12 ani în filmele "Ultimul corupt din România" și "Poker". Ulterior, ei au jucat și în piesa „Poker”.

Se filmează într-o fostă ambasadă

La evenimentul de la începutul săptămânii, George Mihăiță a venit cu fiul său cel mic, Vlad, care are 17 ani și e sportiv înăscut, ca și frații săi. Mihăiță are trei fii, Tudor, Andrei și Vlad și toți sunt pasionați de sport. Tudor este chiar campion european la jiu jitsu. Mezinul nu va juca în serial alături de tatăl său, dar era nerăbdător să vină pe platourile de filmare să „fure” startul, cum se zice.

Citeşte şi: VIDEO George Mihăiță, ipostază hilară în serialul Clanul! Cum l-a surprins Codin Maticiuc

Curioși am fost și noi să vedem vila lui „Bebe Măcelaru”. Clădirea este imensă, două etaje, piscină interioară, o mulțime de încăperi, un adevărat labirint și o grădina superbă.

Anghel Damian, scenarist alături de iubita lui Lia Bugnar

"Clanul" reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste clasică despre lupta dintre Poliție și Mafie. "Vinovat" de scenariul poveștii este Anghel Damian, Creative Producer, cunoscut din serialul "Vlad" care de data aceasta a preferat să stea în spatele camerelor de luat vederi, făcând echipă din nou cu partenera lui actrița și scenarista Lia Bugnar.

 "După câteva luni de lucru la serialul "Clanul" , pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum  de calitate (apogeu) pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant”, ne spune Anghel Damian care este acum producator, scenarist și regizor, iar în „Vlad” a fost și actor.

Citeşte şi: El, 29, iar ea, 51. Anghel Damian, despre iubirea cu Lia Bugnar: «Nu credem în formalismul ăsta al căsniciei»

În alte roluri principale îi veți vedea pe Carmen Tănase, Denis Hanganu,  Marian Olteanu, Șerban Pavlu, Theo Rose, Codin Maticiuc, George Ivașcu, Vladimir Drăghia.

Jojo și-a adus copiii la filmări

Și nu doar George MIhăiță și-a adus fiul pe platourile de filmare, ci și Jojo (41 de ani): "Am filmat doar câteva scene pentru serial și o să fiți fascinați de ce o să vedeți. Au fost și copiii mei la filmari, dar ei încă sunt mici și s-au plictisit. Săptămâna viitoare plecăm în vacanță. Achim și Zora abia așteaptă", ne-a mărturisit Jojo, care e încântată să joace iar alături de marele Mihăiță.

„E fantastic să joc din nou cu George, pentru că îl iubesc de mor. Este un actor desăvârșit și avem o chimie fantastică împreună. Suntem potriviți pentru rolurile astea și veți vedea de ce”, a completat ea.

Alt actor însoțit de fiul său este și Șerban Pavlu, dar de această dată, Nicolae e și actor. "Nicolae, fiul meu de 10 ani, îl interpretează  pe personajul lui Denis Hanganu, Tudor Achim tânăr", ne-a povestit actorul,  care abia așteaptă să înceapă difuzarea serialului pe micile ecrane. Și noi la fel!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net