Jojo, adevărul despre operațiile estetice! S-a botoxat excesiv?: „Doamne ferește, mai îmbătrânește omul!”

#Exclusiv Click!

Are silicoane de la 19 ani, însă jură că fața ei nu e operată! Jojo arată spectaculos la 41 de ani și a fost acuzată în nenumărate rânduri că ar fi apelat la botox în exces și chiar la operații estetice. Prezentă la petrecera Unica, vedeta a făcut lumină în ce privește operațiile estetice la care ar fi recurs în ultima vreme.

Jojo arată spectaculos la 41 de ani Sursa: Instagram
Jojo arată spectaculos la 41 de ani Sursa: Instagram

Jojo este, practic, de nerecunoscut la 41 de ani ! Actrița face furori, mai nou, pe la evenimentele mondene cu talia de puștoaică și fustițele scurte pe care le afișează. Actrița nu mai este blondă, s-a făcut șatenă și are un ten întins la maxim, fără riduri și cu doi obrăjori ca doi bujori.

Transformarea lui Jojo din ultima vreme este una spectaculoasă și nu de puține ori solista a fost acuzată că face potecă pe la clinicile de înfrumusețare. Prezentă la petrecerea Unica, într-o formă de zile mari, și într-o rochiță scurtă, verde neon, Jojo a făcut declarații exclusive despre operațiile estetice.

"Nu vreau să mă desfigurez!"

Nu am nici o operație la față! Nu știu de unde au apărut zvonurile astea ! Am văzut și eu în presă că lumea spune că sunt toată operată! Așa sunt obrajii mei, proeminenți. Par umflați, dar așa e structura lor. Nu le-am făcut nimic!

De altfel, mie îmi este foarte frică de intervențiile la față. Nu am operații la față, nu vreau să mă desfigurez, mi-e frică de rezultat. Într-adevăr, am apelat la intervenții non-invazive. Nasul, de exemplu, nu mi l-aș opera niciodată! Doamne ferește! Lumea spune că sunt schimba, dar asta este, mai îmbătrânește omul, nu am cum să mai arăt la fel ca în tinerețe”, ne-a declarat solista.

Ar mai apărea nud în filme?: “De ce nu?”

Jojo sau Cătălina Grama, pe numele ei adevărat, a fost una dintre primele vedete de la noi care a apelat la operațiile estetice pentru a-și mări bustul. Jojo a fost extrem curajoasă și și-a făcut implant mamar, pe când avea doar19 ani.

Primele silicoane au avut termen de garanție doar 5 ani, așa că vedeta a fost nevoită să le schimbe ulterior cu unele cu un termen de valabilitate mai mare. După operaţie, actrița a apărut complet goală în filmul „Poker”!

Dacă e să vorbim despre scenele nud, nu cred că aș avea o problemă să mai apar. De ce nu?! Pentru voi, presa, să apari nud are o altă conotație, e ceva deosebit. Eu o văd ca pe o parte din meseria mea de actriță și da rolul o impune aș apărea. Este un act artistic!”, a mai declarat Jojo, penru Clcik!

Jojo a recunoscut, de altfel, că nu este împotriva operațiilor estetice, atâta timp cât acestea au darul să te scape de complexe. Jojo și-a mărit buzele cu acid hialuronic o dată la șase luni, apoi a apelat și la injecțiile cu botox pentru a scăpa de riduri. Operațiile la față, însă, au fost non-invazive.

La 41 de ani, Jojo este mama a doi copii, Zora, fetița pe care o are cu actorul Paul Ipate, și Achim, băiețelul ei dintr-o relație anterioară. Achim are 11 ani și este fiul lui Jojo din căsnicia cu bancherul Ionuț Grama. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2009, iar în 2012 au decis să se despartă. Băiatul a rămas atunci în grijă actriței. Jojo și actorul Paul Ipate formează un cuplu din anul 2014.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net