Cât de schimbată este Jojo! Arată ca o puștoaică la 41 de ani!

Ultima actualizare:

Jojo e de nerecunoscut la 41 de ani ! Actrița nu mai este blondă, s-a făcut șatenă și a apelat din plin la operațiile estetice, în ultima vreme! Transformarea este spectaculoasă. Jojo nu se dă acum nici pe o puștoaică. Își permite să poarte fuste mini și e tare fâșneață!

Jojo, desfigurată de la botox Sursa: Instagram
Jojo, desfigurată de la botox Sursa: Instagram

Te întâlnești cu ea pe stradă și cu greu o mai recunoști! Cătălina Grama, alias Jojo, e în mare formă la 41 de ani. Actrița e mai fâșneață și mai aprigă ca o puștoaică. Jojo afișează o siluetă trasă prin inel și își permite să-și etaleze picioarele în fuste mini!

Zilele trecute, paparazzi Click! au surprins-o pe actriță, alături de fiica ei, Zora, și de o amică, la un loc de joacă din parcul Herăstrău. Jojo a atras privirile bărbaților ca un magnet, datorită fustiței scurte care i-a scos în evidență picioarele îndelung lucrate la sala de fitness. Jojo e transformată total! S-a făcut între timp șatenă, renunțând la imaginea de blondă fatală.

Jojo e altă femeie de când face potecă pe la clinicile de înfrumusețare, unde își mai retușează câte un rid și mai apelează la câte o întervenție de ordin estetic. Botoxul este la ordinea zilei pentru ea, iar internauții au observat că injecțiile i-au schimbat deja forma feței și a pomeților.

Are silicoane de la 19 ani !

Jojo (alias Cătălina Grama) a fost printre primele vedete din România care au apelat la operațiile estetice pentru a-și mări bustul. Jojo și-a făcut implant mamar la doar 19 ani.

Cum primele silicoane erau garantate doar pentru cinci ani, vedeta a fost nevoită să le schimbe ulterior cu unele cu au un termen de valabilitate mai mare. După operaţie, actrița s-a lăudat cu sânii rotunzi ca pepenii, apărând complet goală în filmul „Poker”!

De altfe, Jojo a recunoscut că nu este împotriva operațiilor estetice, atât timp cât acestea au darul să te scape de complexe. Jojo și-a mărit buzele cu acid hialuronic odată la șase luni, apoi a apelat și la injecțiile cu botox pentru a scăpa de riduri.

Mai vrea încă o intervenție la sâni!

La începutul acestui an, Jojo a anunțat că este hotărâtă să-și facă o nouă operație. Astfel, la 20 de ani de la mărirea sânilor, Jojo va trece printr-o nouă intervenție în zona bustului pentru că cele două nașteri impun o corecție a sânilor.

Am facut investigații medicale amănunțite, iar medicul mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur așa pentru sănătatea mea. După două nașteri mă gândeam deja de multă vreme la asta, însă mi-a fost teamă de încă o astfel de intervenție.

Prima operație am făcut-o acum 20 de ani și s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia și mi-am asumat că va veni o zi în care va fi nevoie să repet procedura”, a povestit actrița, într-o postare pe contul sei de socializare.

Jojo este mamă a doi copii, Zora, fetița pe care o are cu Paul Ipate, și Achim, băiețelul ei dintr-o relație anterioară. Achim are 11 ani și este fiul lui Jojo din căsnicia cu bancherul Ionuț Grama. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2009, iar în 2012 au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate. Copilul a rămas în grijă actriței. Jojo și actorul Paul Ipate formează un cuplu solid din 2014.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net