Wow! Cât de schimbată e Jojo. Cătălina Grama, pictorial senzație cu Paul Ipate

Ultima actualizare:

Cătălina Grama, pe numele de scenă Jojo, a postat recent pe Instagram câteva imagini dintr-un pictorial alături de iubitul ei Paul Ipate, iar vedeta este complet transformată. Actrița a renunțat la părul blond platinat, la machiajul strident și la buzele supradimensionate pentru un look mult mai simplu care o întinerește cu câțiva ani. 

Wow! Cât de schimbată e Jojo. Cătălin Grama, pictorial senzație cu Paul Ipate
Wow! Cât de schimbată e Jojo. Cătălin Grama, pictorial senzație cu Paul Ipate

Cătălina Grama, 40 de ani, se află de mult timp în showbiz, iar de-a lungul anilor a demonstrat că are numeroase talente, de la cântăreață, la actriță, sau prezentatoare TV, Jojo le-a făcut pe toate. 

Fanii s-au familiarizat cu o anumită imagine din partea Cătălinei Grama, care a adoptat mult timp plete blonde platinate, buze voluptoase și un machiaj strident de bombă sexy. 

Citește și Jojo, poze adorabile cu toată familia, la munte. Copiii au învățat să schieze

Publicul ei a avut surpriza să o vadă pe Jojo transformată total în ultimele imagini postate pe Instagram alături de iubitul ei Paul Ipate. Cătălina Grama și Paul Ipate au făcut un pictorial chiar pe platourile de filmare, semn că cei doi pregătesc o colaborare inedită împreună. 

Jojo a renunțat complet la pletele blonde a la Marylin Monroe, la machiajul de bombă sexy și și-a micșorat până și buzele voluptoase. Vedeta a purtat o vestimentație simplă formată din blugi, asortați cu pantofi cu toc și o bluză albă, un look care o făcea să arate mai fresh și mai tânără ca niciodată. Vedeta a postat și un mesaj în care își manifestă bucuria de a lucra alături de partenerul ei.

,,Viata cu dl Ipate e mereu plina de neprevazut si umor! Cred ca cea mai buna parte a cuplului nostru e ca radem mult impreuna.  Cand filmam impreuna e si mai si! Va pregatim o campanie faina de tot! Trebuie sa va uitati si la filmulet pentru ca eu credeam ca facem poze!", a scris Jojo. 

Jojo și Paul Ipate s-au cunoscut pe platourile de filmare

Jojo a intrat în atenția publicului ca solistă de muzică, iar apoi și-a găsit locul în domeniul actoriei, iar printre colaborările de succes din această zonă este cea cu trupa Divertis. Vedeta s-a căsătorit în 2009 cu Ionuț Grama, dar dragostea lor s-a destrămat în 2012, când au divorțat. Din mariajul lor a rezultat totuși un copil, un băiat, pe nume Achim.

Citește și Jojo şi Paul Ipate au sărbătorit șapte ani de iubire

Cătălin Grama și-a găsit sufletul pereche în persoana actorului Paul Ipate cu care s-a cunoscut pe platourile de filmare, iar cei doi formează un cuplu de opt ani de zile. Cătălina Grama și Paul Ipate au împreună o fetiță, pe Zora, în vârstă de patru ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net