Jojo, vacanţă în Iordania cu Monica Anghel. Au plecat la soare, dar le-a nins!

18 ianuarie 2022

Jojo și Monica Anghel au fost la un pas să devină cumnate, dar iată că au rămas cele mai bune prietene.

image

Jojo (40 de ani) a trăit o poveste de dragoste frumoasă cu fratele Monicăi, dar s-au despărțit în 2005. Asta nu le-a dărâmat prietenia, ba din contra, cele două prietene sunt în vacanță în Iordania.

„Am trecut prin multe împreună, am lucrat și încă lucrăm împreună, am fost alături în momente minunate, dar și în momente grele. Când o întreabă cineva câți ani am, ea răspunde senin de fiecare dată că am 36 de ani! O ador pe prietena mea de peste 20 de ani”, a scris Monica (50 de ani) lângă o fotografie cu ele înfofolite la Petra.

Au plecat la soare, dar au avut parte de ninsoare!

image

„A plouat, a fost frig, a nins, dar nimic nu a putut să estompeze frumuseţea şi măreţia acestui loc incredibil! După această excursie în Triunghiul de Aur al Iordanului, Aqaba, Wadi Rum şi Petra pot spune că sunt mai bogată sufleteşte. O să revin când e mai cald, ca să mă pot bucura şi mai mult de toate minunile pe care le-am întâlnit aici. Ar fi trebuit să vedem Petra la 20 de grade, aşa era prognoza când am plecat de acasă. Nu am renunţat însă să ne bucurăm de frumuseţea ei nici când au scăzut drastic temperaturile. Ba chiar am făcut haz de necaz cu Monica Anghel şi am învins frigul cu umor”, povesteşte Jojo pe pagina ei de Instagram. 

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp (3) jpg
FotoJet jpg
cub doru raduta animat gif
victoria beckham
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg