Vacanțe în Paradis! Vedetele se mândresc cu fotografii spectaculoase. Unde s-au răsfățat Andreea Raicu, Laura Cosoi și Jojo

0900f51b 4edb 4f7d bef9 41a1f960961e jpeg
Andreea Raicu, fericită la mare, în GreciaFoto: Instagram

A venit vacanţa „cu trenul din Franţa” şi, odată cu ea, a început parada costumelor de baie pe reţelele de sociale. Andreea Raicu, Jojo şi Dana Rogoz sunt în Grecia, Laura Cosoi în Franţa, iar Ana Baniciu a fost în Zanzibar.

Dacă în România avem un iunie al extremelor, presărat cu furtuni, inundaţii, frig, apoi căldură sufocantă, o vacanţă peste hotare, la temperaturi mai echilibrate, este tot ce ţi-ai putea dori. Vedetele au furat startul încă de acum două-trei săptămâni.

image
Ana Baniciu a făcut plajă în Zanzibar

Vica Blochina a plecat în Mykonos, Grecia, unde a avut parte de lux, răsfăţ, dar şi de multă distracţie. A râs cu prietenele, a dansat pe muzică grecească, s-a plimbat, s-a bronzat, a lenevit pe marginea piscinei.Valentina Pelinel cu Borcea şi copiii au plecat de câteva zile într-o vacanţă la malul mării. „Iubire, relaxare, binecuvântare, mare, soare”, şi-a descris blondina sejurul, postând pe Instagram fotografii în care apare zâmbitoare, la braţul soţului.​

Ana Baniciu a plecat în Zanzibar

În aceeaşi perioadă, Ana Baniciu a fost într-o destinaţie ceva mai exotică – Zanzibar „Pentru prima dată în Africa, înconjurată de prieteni”, a scris ea în dreptul unor fotografii pe plajele cu nisip alb şi apă turcoaz.

image
Dana Rogoz, prima vacanţă cu bebeluşa Lia

Jojo, prima vacanţă după un an de pandemie

Jojo şi-a făcut bagajele vineri, iar sâmbătă, cu mic cu mare, s-au urcat în avion, cu destinaţia Skiathos. Fetiţa ei, Zora (4 ani), a fost toată dimineaţa surescitată de idee. „Bucuria şi nerăbdarea ei mi-a umplut inima încă de la începutul zilei. S-a ţinut după mine în toată casa până când am ieşit pe uşă”, a povestit Cătălina Grama.

image
Borcea şi Pelinel se răsfaţă şi ei în vacanţă la malul mării

E prima vacanţă după un an de pandemie şi vor sta o săptămână. „Abia aştept să ciocnesc un pahar de vin cu iubitul meu, în timp ce aşteptăm cina şi copiii culeg scoici. De vis, asta vreau să spun! Bucuria şi nerăbdarea copiilor e atât de autentică, încât o simt efectiv în piept, în zona inimii, de parcă mi-ar creşte inima şi mai mare odată cu încântarea lor”.

image
Vica s-a distrat în Mykonos

Dana Rogoz: «Îmi venea să plâng de fericire»

În culmea fericirii este şi Dana Rogoz. A plecat joi, 24 iunie, în prima vacanţă cu doi copii în afara ţării. A ales insula Zakynthos, Grecia. „Sunt super entuziasmată, curioasă şi puţin temătoare, dar fericită că în sfârşit se întâmplă. Dacă nu era pandemie, am fi călătorit mult mai mult până acum şi sigur ne-am fi aventurat până mai departe. Când eram însărcinată, mă visam cu amândoi copiii undeva în Asia. Dar acum, Grecia sună aşa exotic!”, scria ea în drum spre aeroport. După un zbor de nici două ore, a ajuns la destinaţie. „Salutări din Paradis! Aseară, când am ajuns la cazare, îmi venea să plâng de fericire.

image
Jojo a plecat sâmbătă spre Skiathos

E minunat! Vlad (7 ani), când m-a văzut aşa de fericită, m-a întrebat senin: dar de ce să nu ne mutăm aici definitiv?”.

Tot în Grecia, de câteva zile, este şi Andreea Raicu. Face surf, înoată, se răsfaţă cu fructe şi cu o carte bună la marginea piscinei şi nu se satură privind în linişte apusuri de soare spectaculoase.

Laura Cosoi, de aproape două săptămâni, în Franţa

image

Croissante şi cafea, vin bun şi jambon, lavandă şi multă linişte. De astea are parte Laura Cosoi, în Franţa. Este acolo din 17 iunie, împreună cu fetiţele şi cu soţul ei, Cosmin. „Suntem în sud, mai exact la sora lui Cosmin. Ne este bine în vacanţă, deşi în primele zile m-a tot necăjit stomacul. Probabil este un început de gastrită, pe care ar fi bine să o investighez la întoarcerea acasă. Cu doi copilaşi după noi, trebuie să facem în aşa fel încât să fim foarte bine organizaţi, mai ales că francezii sunt stricţi cu orele de masă”, a povestit Laura Cosoi.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg