Nu putea nici să se aplece! Jojo a îmbrăcat cea mai scurtă fustă din dulap!

Ultima actualizare:

Jojo, soțul te-a văzut când ai plecat de acasă? Ei bine, și dacă nu te-a văzut, sigur te vede acum, în Click!, ori la tv, că a fost ploaie de vedete la petrecerea Unica, unde actrița a fost cu adevărat o apariție, iar camerele de filmat au fost omniprezente. 

image

Ținuta Cătălinei Grama de un verde neon a atras atenția de la kilometri distanță. Ce-i drept, nu vrem să mințim, ăsta e adevărul, vedeta arăta ca o zeiță: nota 10, Jojo, ești super hot!

Jojo, într-o fustiță mică, mică, atât de mică încât dacă se apleca ... hmmm oare ce se vedea?

Femeie independentă, după cum chiar soțul ei iubit a spus, Jojo a venit neînsoțită la evenimentul realizat de revista Unica. Nu a fost asta o problemă, căci și-a găsit companie printre vedete, după ce a scăpat de multitudinea de ziariști, printre care și noi, desigur, că am fost prezenți la party.

Și cum admiram noi divele prezente, Jojo putem zice că ne-a impresionat. Are curaj, domnule, iar asta ne place! Adevărul e că dacă silueta îți permite poți îmbrăca ținute sexy și la 50 de ani. Cătălina Grama are 41, un naștere la activ și multe, multe filme.

Așa că da, de ce să nu? Și bine a făcut, am avut și noi ce să admirăm, însă trebuie să recunoaștem, fusta era cam periculoasă. La o simplă aplecare se putea vedea...Ei bine, se vedea ce se vedea, iar acesta nu era neapărat momentul.

Jojo a fost, însă, grijulie, așa că riscul de a rămâne cu fundul pe afară nu a existat, căci a stat fie în picioare, fie jos, picior peste picior, cu grijă la detalii.

Actrița are o relație de iubire de mai bine de opt ani cu Paul Ipate, care îi este și soț. Cei doi au o fetiță pe nume Zora, dar și pe Achim, băiețelul pe care Jojo îl are dintr-o relație anterioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net