Jojo, mărturisiri tulburătoare despre hărțuirea sexuală: «Eram la o vârstă foarte fragedă»

Ultima actualizare:

Jojo, numele de scenă al actriței Cătălina Grama, a vorbit tranșant despe hărțuirea sexuală din industria divertismentului și a recunoscut că, la începutul carierei, i s-au făcut avansuri cu promisiune că va evolua în carieră. 

După dezvăluirile Vioricăi Vodă de la Gala Gopo despre hărțuirea sexuală din industria cinematografiei, mai multe vedete și-au mărturisit experiențele cutremurătoare prin care au trecut. 

Hai să vezi și: Wow! Cât de schimbată e Jojo. Cătălina Grama, pictorial senzație cu Paul Ipate

Una dintre femeile din showbiz care a avut curajul să ofere declarații în aces sens este chiar Jojo, cântăreață și actriță. Artista în vârstă de 41 de ani a dezvăluit mai multe detalii necunoscute din trecutul ei și din culisele industriei de divertisment. Jojo a mărturisit că atunci când s-a apucat de muzică, domeniul entertainmentului îi era complet străin și a avut parte de mai multe experiențe extrem de neplăcute. 

Află care-i treaba aici: Ce vor face Monica Anghel și Jojo la Kanal D. Și Diana Dumitrescu revine în televiziune

Jojo a relatat că atunci când era abia o adolescentă au existat mai multe persoane din domeniul muzicii care i-au făcut propuneri indecente, spunându-i că doar astfel va evolua în carieră. Din fericire ea a avut-o mereu alături pe mama ei, un sprijin moral necondiționat, care a ajutat-o mult să facă față acestor situații teribile. 

 ,,Este regretabil că există un asemenea fenomen și e bine că Viorica Vodă a deschis acest subiect care, până acum, nu a mai fost discutat public, la noi în țară. Vorbind din proprie experiență, eram la o vârstă foarte fragedă când am primit astfel de „propuneri și am simțit că trebuie să tranșez lucrurile, să spun un „Nu foarte clar, să refuz acea situație. Am avut-o pe mama aproape ca sfătuitor și susținător. Există oameni care au senzația că li se permite orice și că li se poate oferi orice în schimbul unui job.", a spus Jojo pentru Viva.

«ÎNTÂMPLAREA NU A FOST SINGULARĂ»

Jojo a menționat că a avut parte de-a lungul carierei de mai multe propuneri inadecvate prin care persoane influente încercau să o convingă să cedeze avansurilor, însă artista a refuzat de fiecare dată, chiar dacă aceasta a însemnat să piardă castinguri și roluri. 

,,Întâmplarea nu a fost singulară, au mai existat situații în care am fost pusă în fața unor alegeri, în urma unor mesaje foarte clare. De fiecare dată am deschis o altă ușă ca să găsesc acea persoană care să creadă în talentul meu și care să mă prețuiască din punct de vedere profesional. Au fost momente în care am pierdut castinguri, dar nu am renunțat la visul meu. Dar este vorba strict despre experiența personală și nu aș putea să vorbesc în numele altcuiva." ,a mai mărturisit Jojo penru sursa citată. 

Dana Rogoz consideră că românii nu sunt pregătiți pentru astfel de dezvăluiri

O altă actriță din România care a fost inspirată de curajul Vioricăi Vodă de a vorbi împotriva abuzurilor din domeniul cinematografic este Dana Rogoz. La puțin timp după mărturisirile actriței din Filantropica pe scena Premiilor Gopo, Dana Rogoz a povestit la rândul ei despre fenomenul abuzului și a menționat că românii nu sunt pregătiți pentru un astfel de subiect incomod. 

,,Am încercat și eu atunci să vorbesc despre hărțuire și am avut parte de tot felul de reacții de care, din păcate, a avut parte și Viorica aseară și, ce am constatat cu tristețe și aseară, este că noi nu știm să primim o astfel de veste și evident avem o fugă față de emoția asta nasoală, pe care o astfel de mărturisire o stârnește în noi." a dezvăluit, cu emoție, Dana Rogoz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net