Cătălina Grama, despre perioada de izolare şi căsnicia cu Paul Ipate: "Suntem cu toţii vulnerabili"

image
Jojo

„Suntem cu toţii vulnerabili“. Este lecţia pe care i-a reamintit-o atât perioada de izolare, cât şi proiectul în care s-a implicat recent, Te cunosc de undeva!

Trăim cu toţii vremuri la care învăţăm constant să ne adaptăm. Pentru Cătălina Grama (39) aceste luni nu au fost deloc uşoare. Atât ea, cât şi jumătatea ei, Paul Ipate, au o meserie care a fost grav afectată de pandemie. Actorii şi artiştii în general nu se mai pot întâlni cu publicul în sălile de spectacol. În plus, izolarea alături de cei doi copii ai săi, Achim şi Zora, a venit la pachet cu o provocare pe care nu o luase în calcul: şcoala de acasă. Iar peste toate, atunci când părea că lucrurile se vor reaşeza încetul cu încetul, virusul a lovit exact acolo unde ea îşi croise un nou drum în carieră.

Care este pentru tine cea mai importantă lecţie învăţată în aceste luni cu totul diferite pentru noi toţi?

Jojo: Că familia este şi va rămâne mereu cea mai importantă pentru mine. Că sănătatea e mai preţioasă decât aurul, în orice moment al vieţii noastre şi că suntem cu toţii vulnerabili, indiferent de statutul social, educaţie, naţionalitate. Cred că întreaga umanitate ar trebui să înveţe o lecţie foarte preţioasă: aceea că viaţa este un miracol şi trebuie înţeleasă, trăită şi tratată ca atare. Compasiunea şi toleranţa rămân, în continuare, cele mai importante pentru noi, oamenii. 

Citeşte mai multe aici

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
coronavirus
CTP
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel