Ce vor face Monica Anghel și Jojo la Kanal D. Și Diana Dumitrescu revine în televiziune

Show-urile de comedie se înmulțesc la televiziunile din România. Kanal D anunță o premieră de toată frumusețea, cu o mulțime de actori cunoscuți în distribuție. Este vorba despre serialul de comedie urbană "Strada Speranței", locul în care "tristețea moare prima și speranța moare ultima", așa cum zic productării. Iată ce trebuie să știi despre acest proiect!

Jojo și Diana Dumitrescu. Foto: Kanal D
Jojo și Diana Dumitrescu. Foto: Kanal D

După un program de Revelion cu Monica Anghel în prim-plan, Kanal D continuă colaborarea cu celebra artistă, care iată că se întoarce la o dragoste mai veche, televiziunea. Artista va apărea în “Strada Speranței”, un serial de comedie urbană, care se bucură de o distribuție de excepție: Sorin Pârcălab, Andreea Doinea, Monica Anghel, Ovidiu Niculescu, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Claudiu Maier, Dragoș Mușat, Gicu Gojira, Irina Ștefan, Șerban Gomoi, Lia Sinchevici, Aristița Oprea.

Toni Grecu este "creierul" din spatele proiectului

E un proiect foarte interesant și important pentru noi. În distribuție sunt cei mai buni actori pe rolurile respective. Nu a fost simplu să alegem dintr-o listă de peste 400 de actori care s-au înscris la casting. Nici nu aș fi putut imagina o garnitură mai potrivită pentru această producție. Am încredere în ei, toți sunt profesioniști cu mare experiență în comedia TV”, a spus Toni Grecu despre acest proiect ambițios, pe care l-a creat și pe care îl semnează alături de alți patru scenariști. Regia este semnată de Conrad Mericoffer și Anca Maria Colțeanu.

Mămicile Jojo și Diana Dumitrescu revin în televiziune

Odată cu acest proiect le vom revedea pe micul ecran pe Jojo (40 de ani) și pe Diana Dumitrescu, ambele mămici, actrițe și foste vedete de televiziune. Jojo a făcut senzație la Serviciul Român de Comedie, în perioada 2009-2014 (PRO TV, Antena 1), iar Diana Dumitrescu (38 de ani) a fost Regina în telenovelele de succes de la Acasă TV, din urmă cu 12 ani. Jojo are o fetiță cu Paul Ipate, pe Zora, și un băiat dintr-o relație anterioară, iar Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin Boroi și au împreună un băiețel. 

"Strada Speranței" este, de fapt, România redusă la o stradă

“Strada Speranței” spune poveștile de viață ale câtorva familii vecine pe aceeași stradă, care trec în paralel prin tot felul de situații în care se poate regăsi oricine. Strada Speranței este, de fapt, România redusă la o stradă.

Acțiunea se petrece în Bucureștiul anilor 2021/2022, într-un cartier de case din spatele blocurilor. Pe aceeași stradă, cu imobile vechi, sărăcăcioase, printre care răsar peste noapte vile somptuoase, trăiesc într-un amestec colorat și zgomotos oameni de tot felul: bogați, săraci, parveniți, proști, deștepți, amărâți sau fericiți. Aceste diferențe sunt o sursă permanentă de conflicte, tensiuni, invidii nemăsurate și multă comedie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
tina turner jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
Jenna Ortega FOTO Profimedia
cub delia png
drame de vazut pe netflix jpg
andreea mantea
cub Anamaria Barnoski png
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg