Anghel Damian, şi cu Lia, şi cu Theo, pentru serialul „Clanul”: «Echipa e în armonie»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai generaţiei sale, dar pentru noul proiect tv – serialul „Clanul” de la PRO TV – Anghel Damian (32 de ani) renunţă la prim-plan şi alege să stea în spatele camerelor de filmat.

Anghel Damian este actor,  dar şi regizor, iar primul  său proiect în această  calitate
Anghel Damian este actor, dar şi regizor, iar primul său proiect în această calitate

Unde interacţionează atât cu fosta iubită, actriţa şi scenarista Lia Bugnar, cât şi cu noua parteneră de viaţă, Theo Rose (25 de ani), care are chiar un rol important în producţia pe care el o conduce. 

Click: Iar ne oferi surprize. În noul proiect nu eşti actor, aşa cum ne-ai obişnuit... 

Anghel Damian: Da, mă bucur că spui asta, pentru că dacă şi ţie îţi ofer surprize, mai ales că ne cunoaştem de atâta timp, e bine. Aşa este, de data aceasta sunt producător, regizor şi scenarist. 

Citește și: VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte: «E belea mare ce se întâmplă»

De ce nu şi actor? 

Pentru că munca de regie, scenariu şi producţie este o muncă extrem de complexă şi simt că dacă aş fi şi actor m-aş deturna de la ceea ce ar trebui să fac în momentul ăsta, ca să ţin echilibrul acestui proiect care are atâtea ingrediente. În plus, am ajuns în momentul în care găsesc foarte mari satisfacţii în munca de regie şi producţie. 

Iată și: Anghel Damian, prima reacție față de idila cu Theo Rose!

S-a iubit cu  Lia Bugnar  timp de opt ani
S-a iubit cu Lia Bugnar timp de opt ani

Şi de data asta lucrezi cu Lia Bugnar la scenariu, deşi nu îţi mai este iubită? 

Da, este scenarist al serialului şi nu o veţi vedea în vreun rol. În acest fel îţi dedici existenţa acestui proiect altfel decât dacă ai juca în el. Atunci când eşti actor într-un proiect tendinţa de a fi subiectiv ar fi mult mai mare, fiind obligat să gândeşti prin prisma personajului tău. Când eşti scenarist şi regizor trebuie să ţii partea tuturor şi este o muncă care e conflictuală şi am avut experienţa asta la serialul „Vlad”. 

Vezi și: Ups! Theo Rose, sărutări pătimașe cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Ochii văd, inima cere!

Dar nu îţi este dor să fii în faţa camerelor? 

Ba da, însă vor veni destule roluri, sunt destul de tânăr, aşa că voi mai avea timp să joc. Cred că ce e al meu e pus deoparte şi dacă vor fi roluri episodice şi mă potrivesc voi juca şi eu. Să mă distribui într-un serial pe care îl şi fac nu mi se pare o performanţă în sine. 

Dar la fanii tăi nu te gândeşti? 

Voi rămâne activ în teatru, aşa că mă pot vedea acolo. 

De câteva  săptămâni  are o relaţie  cu Theo Rose
De câteva săptămâni are o relaţie cu Theo Rose

Pentru noul serial, „Clanul”, tu ai luat decizia care să fie scenariul după care să se facă producţia? 

După „Vlad” am format o echipă de ficţiune în PRO TV şi am avut o discuţie despre cum să ajungem în etapa următoare, să depăşim cu mult ce am făcut la „Vlad”. 

Te-ar putea interesa și: „Așa s-a întâmplat!” Nea Mărin rupe tăcerea, după ce nepotul lui, Alex Leonte, s-a despărțit de Theo Rose

Dar în alegerea actorilor din rolurile principale ai avut un cuvânt de spus? 

Da, ca regizor şi producător am fost delegat să conduc castingul. Vor mai apărea şi alţi actori în derularea poveştii. 

Cum este la filmări? 

Este foarte bine. Am trecut de jumătatea filmărilor. Echipa e foarte în armonie, suntem la foc continuu. În toată agitaţia asta am ajuns să fim un mecanism foarte funcţional şi o familie care se iubeşte şi se acceptă.  

Peripeţii de acolo?  

Avem parte de secvenţe de acţiune, avem actori puşi pe glume mai tot timpul. Codin (Maticiuc, n.r.) este tot timpul în centrul peripeţiilor. Acum pregătim un material cu momentele de cascadorii care au eşuat şi au devenit caraghioase. Am filmat o secvenţă de botez cu Dan Bursuc şi cu arabii undeva în Bragadiru, care a fost foarte spectaculoasă, iar lumea s-a strâns acolo în jurul lui George Mihăiţă, credeau că e un botez real.  

WOW: Theo Rose dezvăluie cum s-a despărțit de Alex, nepotul lui nea Mărin, și cum s-a cuplat cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul

Laurenţiu Damian
Laurenţiu Damian

Cum a fost experienţa ta din mijlocul lumii interlope? 

A fost una foarte bogată, e o lume fascinantă, o lume paradoxală, o lume ce are multe dedesubturi şi multe profunzimi. Sunt şi ei oameni cu familii, care iubesc, suferă... 

«Nu mai există viaţă particulară» 

Tu ce mai faci în afară de serial? 

Joc în spectacolele de la teatru. Stăm doar în spatele proiectului şi nu avem roluri în serial, avem o echipă specială. Nu mai există viaţă particulară, pentru că zi şi noapte sunt dedicat noului proiect, ceea ce mă responsabilizează. Există atât cât mai ai timp să mai trăieşti. De cele mai multe ori, după multe ore de filmare zilnic, restul zilelor în montaj sau în producţie nu cred că aş mai numi viaţă personală viaţa personală. Nu-ţi mai arde de nimic, cel puţin o perioadă. 

Citește și: Lia Bugnar și Damian Anghel fac echipă bună și acasă, și pe scenă: "Este perfect așa"!

Ce-ţi face clanul de acasă? 

Sunt bine. Tata (Laurenţiu Damian, n.r) este proaspăt student la actorie, la 67 de ani. Iar mama are şi ea proiectele ei. 

Nu-i oferi un rol? 

Nu, că ar fi conflict de interese. 

Anca Damian
Anca Damian

Click! spune

Anghel Damian, pe numele său întreg Dumitru Damian Anghel Mihai, s-a născut la 9 august 1991, în Bucureşti. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 31 de ani. Acesta face parte dintr-o familie de regizori cunoscuţi, mama sa fiind Anca Damian (60 de ani), iar tatăl său Laurenţiu Damian (67 de ani). După o relaţie lungă cu Lia Bugnar, artistul se iubeşte acum cu Theo Rose, pe care a cunoscut-o chiar la filmările pentru noul său proiect. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net