Lia Bugnar: „Șoc și groază! Mărturisiri în legatură cu scandalul”

Ultima actualizare:

Lia Bugnar are simțul umorului, de asta ne-am convins cu toții. Cum altfel ar fi practicat meseria de actriță, fără un dram de amuzament, acum nu mai contează daca e negru, roșu sau multicolor. Scenaristă în serialul „Clanul”, fosta iubită a lui Anghel Damian a făcut haz de necaz, cu aluzie la relația ex-ului cu Theo Rose.

Lia Bugnar este cu adevărat o actriță desăvârșită. O puteți vedea pe scena teatrului
Lia Bugnar este cu adevărat o actriță desăvârșită. O puteți vedea pe scena teatrului

Implicată fără voia ei în așa zisul scandal al momentului: relația lui Theo Rose cu Anghel Damian, Lia Bugnar reacționează pe Facebook în stilul caracteristic, cu umor, semn că iată, gândește că viața îți dă și lămâie, dar și mult vin rose pe lângă.

Actrița s-a despărțit de Anghel Damian înainte ca el să se cupleze cu Theo Rose, artistă pe care a cunoscută-o în serialul ce urmează să se difuzeze la Pro TV. Lia Bugnar este și ea parte din proiect, așa că socializează cu celebra cântăreață de la Vocea României. De altfel, cele două n-au nimic de împărțit și chiar se respectă.

S-au scris multe lucruri despre această nouă idilă dintre Theo și Anghel. Cum că alex Leonte, ex-ul artistei ar fi fost înșelat, însă n-ar fi fost singurul, ci și Lia. Adevărul e că personajele în cauză au făcut lumină, așa că au dezmințit. Singura care a privit totul de pe margine a fost Lia Bugnar, care de la o vreme încoace postează pe rețelele de socializare, cu umor, mesaje ușor interpretabile, însă ce vrea să spună este foarte clar: „domnilor, doamnelor, nu mă interesează ce se întâmplă, veniți la teatru, dacă vreți să mă vedeți.” Asta da tărie de caracter!

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din Romania. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! "Ce avem noi aici?" de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului. Link in comentarii. Fotografie de Marius.”, a scris Lia Bugnar, plină de umor, pe Facebook.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net