Codin Maticiuc, un romantic incurabil! Declarație emoționantă pentru iubită: «Poveste fără de sfârșit»

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc a demonstrat că în spatele imaginii de «băiat de bani gata» se află un romantic incurabil. Afaceristul a sărbătorit-o pe partenera sa, Ana Pandeli, care pe 28 septembrie și-a celebrat ziua de naștere. 

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc este un personaj de pe scena mondenă autohtonă, ce pare că le poate face pe toate. La 41 de ani, afaceristul a făcut carieră chiar și în domeniul cinematografiei, demonstrându-și talentul ca actor, regizor și producător. Totuși în spatele fiecărui bărbat de succes se află adeseori și o femeie puternică.

Citește și: Disperarea lui Codin Maticiuc: „Sunt în cea mai proastă formă în care am fost vreodată”

Acesta este și cazul iubitei lui Maticiuc, frumoasa Ana Pandeli, care i-a cucerit definitiv inima «fantelui de Dorobanți» și l-a transformat în tătic, dăruindu-i o fiică, pe nume Smaranda.

Ana Pandeli și-a celebrat pe 28 septembrie ziua de naștere, iar Codin a fost pe fază să o surprindă în cel mai frumos mod cu putință. Ce poate să fie mai mult pe placul unei femei decât o declarație sinceră de dragoste din partea partenerului? 

Nu rata nici: Codin Maticiuc, criză de nervi pe platourile de filmare?: «Mă spânzur de o grindă!»

Codin Maticiuc a scris un mesaj emoționant în care relatează detalii mai puțin cunoscute despre cum s-a înfiripat povestea de dragostea dintre el și Ana. Afaceristul a postat și câteva imagini superbe alături de iubita sa.

Hai să afli și: Codin Maticiuc, mesaj viral! Care sunt fetele de care bărbații trebuie să se ferească

«Fără de sfârșit.

În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: "cum a cucerit-o Codin pe Ana". Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic.

Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar căpcăunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de căcat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc.

I-aș spune povestea povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmy's la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock. I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă.

La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa dar super amintiri.» a scris Codin Maticiuc, în mesajul pentru iubita sa. 

Codin Maticiuc nu are de gând să-și ducă iubita la altar

Iubita lui Codin Maticiuc este la acest moment însărcinată cu cel de-al doilea copil al lui Maticiuc. Ana Pandeli mai are un fiu dintr-o relație anterioară. Afaceristul este în culmea fericirii că va deveni din nou tătic, însă chiar dacă Ana este femeia visurilor sale, cei doi nu au de gând să facă nunta prea curând.

Maticiuc a declarat în exclusivitate pentru Click! cu ceva timp în urmă că o astfel de petrecere ar fi mai degrabă o formalitate care nu definește relația de iubire dintre el și partenera sa. 

„Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel.

Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta. Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit și tot le-au spus oamenilor să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic, că e mai ieftin. Și, dacă e să aibă noroc, acela va fi câștigul lor de nuntă. Cred în altceva mai presus de obiceiurile astea”, a declarat Codin Maticiuc, acum ceva timp, pentru Click.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net