Disperarea lui Codin Maticiuc: „Sunt în cea mai proastă formă în care am fost vreodată”

Ultima actualizare:

Cunoscut sub titulatura de „crai de Dorobanți” sau „băiat de bani gata”, Codin Maticiuc a făcut o postare pe rețelele de socializare în care le-a mărturisit fanilor că a pus câteva kilograme în plus. Iată și metoda. Vă avertizăm, e la îndemâna oricui!

codin maticiuc jpeg

Codin Maticiuc vrea să slăbească: „Eu n-am arătat bine niciodată”

,,Mai am o lună până nasc! Nu, stai, asta e nevastă-mea...

De astăzi într-o lună îmbătrânesc! Mi se întâmplă mizeria asta în fiecare an. Ideea e că de un an și jumătate n-am mai făcut sport și am mâncat mizerii. Treaba asta se vede. Sunt în cea mai proastă forma în care am fost vreodată și asta e nasol, pentru că eu n-am arătat bine niciodată. Ca sa înțelegeți cel mai mișto corp pe care l-am avut vreodată a fost corpul soției mele, pe care în anii buni îl aveam și de două ori pe noapte.

Bun, de astăzi m-am pus sa slăbesc, am 30 de zile să-mi revin cât de cât. O sa vă țin la curent, în special pe story, cu ce mănânc și bune și rele, cu ce mișcare reușesc să fac, etc.'', a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Codin Maticiuc știe să facă haz de necaz
Codin Maticiuc știe să facă haz de necaz

Citește și: Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară: „Tati o să îi lase doar un drum bătătorit…”

Acesta și-a rugat fanii să îi dezvăluie metodele prin care ei au slăbit, sau să spună ce ar alege dietele pe care le-au încercat, mai ales dintre fasting și low carb.

Diferența dintre fasting și low carb 

Dieta low carb se bazează pe reducerea carbohidraților și creșterea grăsimilor și/sau proteinelor. Aceasta optimizează arderea grăsimilor și oferă un control bun al apetitului.

Dieta fasting se rezumă la împărţirea zilei în 2 perioade, în prima perioadă se mănâncă, iar în cea de a doua se renunță la orice fel de aliment.

Vezi și: Codin Maticiuc, de la «beizadeaua perfectă» la băiatul bun: «Nu cred în reinventări totale»

Cine este Codin Maticiuc

Actorul a devenit cunoscut în urma aparițiilor la petrecerile mondene din capitală, la brațul lui fiind, de-a lungul timpului, mai multe vedete, printre care cântăreața Alina Crişan, actriţa Maria Dinulescu, fotomodelul Corina Zugravu, Rodica Miron, Raluca Lăzăruţ, Flavia Mihășan, Gina Pistol sau Anna Lesko.

Codin Maticiuc a publicat și o carte în care a povestit despre iubirile sale, dar și viața de noapte pe care a trăit-o cu mare intensitate. Regăsiți pasaje interesante în  „Consumatorul de suflete”, deși ar merge mai sigur devoratorul de suflete, dacă stăm să ne gândim la câte femei i-au trecut prin pat.

Între timp, actorul a lansat și cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, are un podcast care a devenit destul de celebru, iar mai nou apare și în serialul „Clanul”, de la Pro TV. Codin a mai produs o serie de filme și să nu uităm de campania "FACEM" - SMS la 8845 text.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net