Codin Maticiuc, de la «beizadeaua perfectă» la băiatul bun: «Nu cred în reinventări totale»

Ultima actualizare:

Fostul Don Juan de Dorobanți s-a reinventat și acum este mereu în atenția presei cu câte ceva nou. Și bun! Fie că face filme sau seriale, scrie cărți sau se implică în acțiuni caritabile, Codin Maticiuc (41 de ani) este pe val. Ne-am întâlnit cu el în culisele serialului "Clanul" și am vorbit despre familie, serial și reinventare, într-un interviu exclusiv.

image

Click: Ești, cumva, "vinovat" și de povestea asta (n.r. serialul „Clanul” se va difuza la Pro TV din toamnă)?

Codin Maticiuc: Nu mă consider "vinovat". Am ajutat și am pus umărul, pentru că prietenul meu foarte bun este regizorul și scenaristul acestui proiect, adică Anghel Damian. L-am ajutat, în sensul că i-am mai dat câteva "insight"-uri din lumea asta, din lumea mafiei, pe care am studiat-o în ultimii ani.

Iată și: Codin Maticiuc, despre banii și averea strânsă: «Am cheltuit mai mult»

Ce planuri de viitor are

Personajul tău e unul haios, din câte am înțeles.

Și eu zic. Noi suntem un cuplu, eu cu George Ivașcu. Pelicanul și Iulică. El e Pelicanul, eu sunt Iulică. Așa cum bine zice Anghel, suntem un balaur cu două capete. Nedespărțiți. Când un cap reacționează, celălalt îl trage înapoi. Cu noi te distrezi, până la urmă.

Mai vezi și: Ce condiții le impune Codin Maticiuc managerilor de spital? «Binele se face cu zgomot»

Vei avea scene periculoase sau doar haioase?

Persoanajele noastre au tot felul de scene. Nu știu dacă se vede, dar m-am tăiat rău acum câteva zile. Am avut niște scene cu împușcături, cu nenorociri, cu cascadorii. Sărit prin geamuri și alte lucruri. Am avut și noi scene de acțiune, la care noi mai adaugăm câte o caterincă. Personajele noastre sunt foarte "iubibile".

Te-ar putea interesa și: Codin Maticiuc, mesaj emoționant de ziua fiicei: «Dragostea și vulnerabilitatea mea cea mai mare». Smaranda seamănă izbitor cu afaceristul

„Au venit toate de la sine”

Ce alte proiecte mai ai pe lângă serial?

Pe lângă serial, mai lucrez la câteva filme, inclusiv la "Miami Bici 2", la scenariu și la producție. Și, astea ale noastre, normale, podcast-uri și alte nebunii.

Ești unul dintre oamenii pe care îi admir pentru că au avut puterea și tăria să se reinventeze. Acum niște ani erai băiatul rău.

Da, băiatul de bani gata, playboy. Poate că a fost un fel de reinventare. Mai ales asta cu actoria.

WOW: În ce stare e spitalul care nu acceptă donațiile lui Codin Maticiuc. Explicațiile controversate date de conducere

Ai făcut-o special sau a venit de la sine?

Sigur au venit toate de la sine. Nu cred în reinventările astea totale. Au fost niște chestii care s-au întâmplat. Social, făceam și atunci, când eram "beizadeaua perfectă", dar nu se știa. Când au început să facă asta, cu spitalele, i-am spus tatălui meu, care zicea: "dom'ne, nu, binele se face în liniște", i-am zis: "eu vreau să comunic despre asta". Și, mi-a zis: "faci ce vrei, noi am făcut în liniște, avem alte principii".

Vezi și: Povestea refugiaților adăpostiți de Codin Maticiuc. Femeile le-au spus copiilor că pleacă în vacanță

Deci, am început să comunic despre ceva ce făceam și înainte, cu orfelinatele ș.a.m.d. După aia, m-am îndrăgostit și am găsit actoria. Am avut multe premiere, și, vorbim de premiere pe care lumea nu le știe. Nu vorbim că suntem, aici, la "Clanul", sau la "Miami Bici", sau la 2-3 filme din astea comerciale. Am făcut foarte multe filme, iar lumea zice: "bă, a făcut și el 2-3 filme".

Uite și: Codin Maticiuc a dezvăluit câți bani câștigă din podcast. "Băiatul de oraș" spulberă concurența: "Contează cine ești"

Codin Maticiuc, topit după copiii săi

Codin adoră să-și petreacă timpul alături de copii
Codin adoră să-și petreacă timpul alături de copii

Foto: Arhiva personală

Codin Maticiuc a devenit tată în urmă cu 3 ani. Iubita lui, Ana Pandeli, și ea actriță, i-a dăruit-o pe frumoasa Smaranda. Adesea, Codin e însoțit însă la evenimente de Mario, 12 ani, care este băiatul Anei, dar el îl consideră ca și al lui.

„Îl iau cu mine la evenimente. Am fost la filmul "Elvis". Îi place mult sportul. Face fotbal, kickbox și înot. E foarte pasionat de tot ce înseamnă activitate sportivă. Urcă pe munți, escaladează. Incredibil pentru un copil. Și, îi place să stea afară. Nu e cu playstation-ul”, ne-a povestit Codin despre băiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net