Codin Maticiuc, criză de nervi pe platourile de filmare?: «Mă spânzur de o grindă!»

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc a dezvăluit care este de fapt atmosfera pe platourile de filmare la producțiile pentru care a lucrat ca producător, iar filantropul a mărturisit că, spre surprinderea sa, a fost mult mai dificil decât și-ar fi închipuit vreodată. 

Codin Maticiuc, criză de nervi pe platourile de filmare?: «Mă spânzur de o grindă!»
Codin Maticiuc, criză de nervi pe platourile de filmare?: «Mă spânzur de o grindă!»

Codin Maticiuc a recunoscut că este mult mai ușor să conduci un business, sau să fii actor decât să investești bani într-un film. Afaceristul a declarat că a fost de-a dreptul copleșit de nivelul de stres pe care îl presupune rolul de producător al unei pelicule cinematografice.

Citește și: Codin Maticiuc, mesaj viral! Care sunt fetele de care bărbații trebuie să se ferească

Filantropul a rămas deosebit de marcat de responsabilitatea uriașă pe care trebuie să și-o asume fiecare membru al echipei de filmare. Codin susține că a fi producător este cel mai dificil lucru din lume și nu se compară cu meseria de actor, întrucât, a argumentat, Maticiuc, un actor ,,face școală". 

Citește și: Codin Maticiuc și-a dus copiii la mare, la hotel de fițe

„E mai greu să fii producător, de 1.400.000 de ori. Actor nu că nu-i greu, se face școală, dar nu există stres. La producător, îți cade părul din nas de nervi, nu există așa ceva! Nu știu dacă e ceva mai greu pe lumea asta, să îți bagi toți banii și toți banii să fie concentrați în atât de puține zile.", a declarat Codin Maticiuc pentru CanCan.

Desigur, a fi producător de film, în lipsa unei culturi cinematografice solide și a unor studii specializate de marketing cultural, poate fi într-adevăr extrem de dificil, dar acesta nu este nicidecum cazul lui Codin Maticiuc. 

Codin Maticiuc, despre riscurile uriașe în producția de film

Afaceristul a descris presiunea și emoțiile prin care trece de fiecare dată când se află pe platourile de filmare. Maticiuc este pe deplin conștient că o singură clipă de neatenție din partea unui singur om poate duce la prăbușirea întregului proiect.

,,Într-o zi de filmare, toată lumea poate să greșească atât de rău, inclusiv băiatul ăla care salvează cardurile! E un băiat care trebuie să stea lângă un laptop și băieții care filmează duc cardurile, le bagă în laptop, le salvează, aduce alte carduri.

Ăla, într-o bună zi, dacă vine și zice «Boss, n-am fost atent, m-am dus la baie!», el nu are voie să meargă la baie. Dacă merge la baie și i se fură laptop-ul, o iei de la zero! Te spânzuri, să îmi dea banii pe viață, eu mă spânzur de o grindă!”, a declarat Maticiuc pentru sursa citată. 

În ciuda tuturor greutăților cu care se confruntă, Maticiuc a anunțat că lucrează la un nou film, ,,Teambuilding", peliculă în care și-a pus toată încrederea, deoarece e convins că va aduce publicul în sala de cinema. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net