Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară: „Tati o să îi lase doar un drum bătătorit…”

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc este considerat unul dintre „băieții de bani gata”, însă este un familist convins. Acesta are o iubită superbă, Ana Pandeli, și o fetiță de 3 ani, Smaranda, care i-a schimbat total viața. Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl consideră copilul lui datorită legăturii puternice care există între ei.

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Pentru promovarea proiectului „Spitale publice din bani privați”, Codin a ales să anunțe sarcina soției sale printr-o postare pe Instagram, în care pe burtica ei scrie numărul la care oamenii pot dona bani. Acesta este dezamăgit că proiectul lui nu este luat în seamă și speră că pe viitor, copilul său va continua  renovarea spitalelor.

S-ar putea să te intereseze și: Nuțu Cămătaru, sursă de inspirație pentru serialul „Clanul”! Anghel Damian, dus de Codin Maticiuc în mijlocul lumii interlope

„Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Nu rata nici: Codin Maticiuc, de la «beizadeaua perfectă» la băiatul bun: «Nu cred în reinventări totale»

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui de Instagram.

Când va face nuntă Codin Maticiuc

Deși este foarte deschis în a vorbi despre proiectele pe care le are pe plan profesional, Codin a fost mereu foarte rezervat în ceea ce privește viața lui personală. Acesta a declarat că nu se gândește la nuntă pentru că nu îi place petrecerea în sine și nici faptul că invitații se simt obligați să aducă bani.

„Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel.

Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta. Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit și tot le-au spus oamenilor să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic, că e mai ieftin. Și, dacă e să aibă noroc, acela va fi câștigul lor de nuntă. Cred în altceva mai presus de obiceiurile astea”, a declarat Codin Maticiuc, acum ceva timp, pentru Click.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net