Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară: „Tati o să îi lase doar un drum bătătorit…”

Codin Maticiuc este considerat unul dintre „băieții de bani gata”, însă este un familist convins. Acesta are o iubită superbă, Ana Pandeli, și o fetiță de 3 ani, Smaranda, care i-a schimbat total viața. Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl consideră copilul lui datorită legăturii puternice care există între ei.

codin maticiuc varsta jpeg
Codin Maticiuc

Pentru promovarea proiectului „Spitale publice din bani privați”, Codin a ales să anunțe sarcina soției sale printr-o postare pe Instagram, în care pe burtica ei scrie numărul la care oamenii pot dona bani. Acesta este dezamăgit că proiectul lui nu este luat în seamă și speră că pe viitor, copilul său va continua  renovarea spitalelor.

S-ar putea să te intereseze și: Nuțu Cămătaru, sursă de inspirație pentru serialul „Clanul”! Anghel Damian, dus de Codin Maticiuc în mijlocul lumii interlope

„Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Nu rata nici: Codin Maticiuc, de la «beizadeaua perfectă» la băiatul bun: «Nu cred în reinventări totale»

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui de Instagram.

Când va face nuntă Codin Maticiuc

Deși este foarte deschis în a vorbi despre proiectele pe care le are pe plan profesional, Codin a fost mereu foarte rezervat în ceea ce privește viața lui personală. Acesta a declarat că nu se gândește la nuntă pentru că nu îi place petrecerea în sine și nici faptul că invitații se simt obligați să aducă bani.

„Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel.

Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta. Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit și tot le-au spus oamenilor să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic, că e mai ieftin. Și, dacă e să aibă noroc, acela va fi câștigul lor de nuntă. Cred în altceva mai presus de obiceiurile astea”, a declarat Codin Maticiuc, acum ceva timp, pentru Click.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
volan2 png
Casa Tomada de Rafael Gomezbarros la Rijksmuseum în Amsterdam EPA EFE
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg