Carmen Tănase, despre provocările rolului din „Clanul": «Mă costă. Nu doar la filmări, ci și acasă»

Carmen Tănase face parte din distribuția serialului Clanul, care va fi difuzat de către trustul din Pache Protopopescu, PRO TV. Într-un interviu pe care l-a acordat publicației Adevărul, îndrăgita actriță a vorbit despre provocările pe care trebuie să le înfrunte odată cu asumarea noului rol. 

Carmen Tănase va juca în noul serial marca PRO TV
Carmen Tănase va juca în noul serial marca PRO TV

Personajul pe care Carmen Tănase îl interpretează în Clanul este cel al unei femei care a trecut prin multe obstacole de-a lungul vieții și care acum se simte lipsită de speranță și de perspective.

Citește și: Ce salariu are Carmen Tănase?

Actrița recunoaște faptul că rolul este unul solicitant pentru ea și că pregătirea pentru intrarea în pielea personajului este una obositoare din punct de vedere emoțional. Carmen face, din nou, trecerea de la rolurile de comedie la cele tragice, dar cu siguranță vom fi impresionați de rezultatul final, căci actrița este extrem de versatilă, iar profesionalismul nu îi lipsește. 

Să plângi 12 ore când ai filmare, dar să plângi pe bune, ca actor te costă mult. Personajul meu este o femeie greu încercată, cu o viață pe care nu o mai înțelege. Eu am  făcut din ea o luptătoare. Sunt un actor care merge cu personajul lui în paralel, umăr la umăr și nu-l părăsesc. Ca atare îmi asum tot ceea ce pățește el. Iar asta mă costă, nu doar la filmări, dar și acasă, în zilele când pregătesc rolul„, a declarat Carmen Tănase. 

Carmen Tănase a studiat în clasa legendarei Olga Tudorache 

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din România. A urmat, între 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa legendarei Olga Tudorache.

Vezi și: Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy, marele Gatsby al Bucureștiulu

Pe lângă prestațiile de la teatru, actrița a avut câteva interpretări memorabile în cadrul telenovelelor românești. Acele roluri i-au adus și mai multă notorietate, dar și mai multă aprieciere din partea publicului. 

Clanul este noul serial Pro TV care va fi difuzat din toamnă. Bazat pe un format turcesc numit „Icerde”, producţia arată lupta dintre mafie şi poliţie. Desigur, așa cum a povestit și regizorul și scenaristul Anghel Damian, producția a fost adaptată astfel încât să nu fie în contradicție cu elementele din cultura românească.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
FotoJet (2) jpg
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
animal 1867472 1920 jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
theo rose
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg