Cum a învins Carmen Tănase tumoarea la măduvă. Risca să rămână paralizată!

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Carmen Tănase a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale, atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Actrița  a povestit cum a reușit să învingă boala, dar și ce veste cumplită primise din partea doctorilor. Iată declarațiile!

1 carmen tanase jpg jpeg
Cum a învins Carmen Tănase tumoare la măduvă Foto: Arhivă

Viața a pus-o la încercare pe Carmen Tănase în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost diagnosticată cu tumoare pe măduvă. Îndrăgita actrița a povestit, în cadrul unei emisiuni, cum a descoperit boala din întâmplare, dar și cum a reușit să o învingă.

Cum a descoperit Carmen Tănase tumoarea la măduvă

Carmen Tănase a fost diagnosticată cu boala cruntă chiar înainte de a începe pandemia de coronavirus. Totul a pornit de la o durere puternică de picior, iar de atunci actrița s-a luptat pentru vindecarea sa, cu ajutorul medicilor. Din fericire, Carmen Tănase a reușut să treacă cu bine peste problema de sănătate, însă nu fără mult curaj și tratamente periodice.

„Mă durea piciorul, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis că e cu siguranță de la coloană. Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult.

Și după ce am stat 45 de minute acolo (..) domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: Se întâmplă că aveți o tumoare pe măduvă. Asta se întâmpla acum trei ani.”, a dezvăluit Carmen Tănase.

stanga
dreapta
2 carmen tanase despre pandemie 3 jpg jpeg
cub carmen tanase png
3 carmen tanase despre pandemie 2 jpg jpeg
carmen tanase jpg
carmen tanase jpg

Citește și: Carmen Tănase, sinceră ca o carte deschisă: „Îmi pare rău că am apucat vremurile astea. Nu mă vaccinez și nici nu mă feresc!”

Carmen Tănase risca să rămână paralizată de la gât în jos

Actrița a mărturisit că i s-a spus atunci și că ar fi putut rămâne paralizată de la gât în jos, dacă nu descoperea boala la timp, aflându-se la limită. După ce a aflat diagnosticul, Carmen Tănase a acceptat să se opereze de urgență, iar în trei zile i-a fost efectuată intervenția chirurgicală.

Măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat.”, a adăugat actrița.

Citește și: Carmen Tănase: "Am decis să iau o pauză de la seriale. Era obositor, eram rătăcită prin propria viață"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
printul paul 1 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg