Carmen Tănase, imagini superbe de când făcea furori în telenovele. Ce frumusețe!

Ultima actualizare:

Talentata actriță Carmen Tănase a dat lovitura în 2007 cu rolul din "Inimă de țigan", unde i-a dat viață simpaticei Flacăra Potcovaru. Puțini știu că, înainte de acest personaj, actrița a mai jucat și în alte telenovele la postul Acasă, dar și în filme. Iar imaginile de atunci ne arată o actriță de o frumusețe specială, cu ochii ei de un albastru electric.

carmen tanase jpg

Duminică o veți vedea pe Carmen Tănase la "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D și în curând în juriul la "iUmor" de la Antena1, iar Click! îți spune cum a arătat cariera în televiziune a actriței, înainte de Flăcărica, rolul care i-a adus celebritatea, dar care, surpriză!, nu a avut succes chiar de la început.

Carmen Tănase s-a născut în 18 ianuarie 1961, la Ploiești și a urmat cursurile Liceului Pedagogic din Ploiești și, între anii 1980-1984, pe cele ale Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa Olgăi Tudorache.

Între 1984 și 1990, Carmen Tănase a fost actriță la Teatrul Național "Vasile Alecsandri" din Iași, iar din 1990 este actriță la Teatrul Odeon, din București. În 1983 a debutat în Misterele Bucureștilor și apoi a jucat în alte producții precum "E pericoloso sporgersi (1993)", "Dark Angel: The Ascent" (1994), "Crucea de piatră / Crucea de piatră", (1994), "Passion Mortelle (1995)", "Vertiges" (1997), "Bani de dus, bani de-ntors (2005)", "Legături bolnăvicioase (2006)".

Carmen Tănase, perfectă în rolul Flacărei Potcoavă

Actrița a intrat în lumea telenovelelor la mijlocul anilor 2000. Ea a jucat în 2005 în "Lacrimi de iubire", în rolul Simonei Varlam, soția înșelată de soțul interpretat de Bebe Cotimanis.

Un an mai târziu primește un alt rol, al unei patroane de bar, Zuzu (Zamfira) Dumitrescu, în "Iubire că în filme". Aici a jucat alături de Adela Popescu, Dan Bordeianu, Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu sau Cabral.

Abia după acest rol a urmat Flacăra Potcovaru din "Inimă de țigan". Iar datorită acestui rol actrița a devenit foarte îndrăgită. "Din păcate, personajul nu a avut succes de la început, însă cu răbdare a devenit celebru. A fost o adevărată muncă și ore întregi de repetiții", povesteau oamenii din echipă, la un moment dat. Cu siguranță, privirea intensă, părul negru și atitudinea directă au recomandat-o pentru acest rol, care avea să devină un reper în lumea telenovelelor.

Actrița a interpretat-o pe Flăcărica din 2007 până în 2010, în mai multe seriale și filme: "Inimă de țigan (2007)", "Regina (2008)", "State de România - Student la Sorbona (2009)", "State de România (2009)", "State și Flacăra - Vacanță la Nișă" (2010) și "Moștenirea" (2010).

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net