Carmen Tănase, sumă astronomică la factura la gaze: «O să fiu în pragul infarctului!»

Ultima actualizare:

Carmen Tănase (60 de ani) se alătură vedetelor care au criticat în ultima vreme decizia luată de Guvern de a liberaliza piața de energie. Îndrăgita actrița a dezvăluit că mama ei are 90 de ani și trăiește doar dintr-o pensie de 1.300 de lei pe lună.

Carmen Tănase a criticat dur măsura luată de guvernanți Foto: Arhiva personală
Carmen Tănase a criticat dur măsura luată de guvernanți Foto: Arhiva personală

Carmen Tănase a mărturisit că nici nu a avut curaj să îi arate noile facturi la gaze și la curent, pentru că nu a vrut să o supere pe bătrână. Actrița nu este de acord cu măsurile luate de guvernanți și crede că dacă lucrurile vor merge tot așa, mulți oameni vor avea de suferit.

„Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a declarat Carmen Tănase la Antena 3.

«Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare»

Actrița a spus că se teme pentru lunile următoare, în contextul în care facturile se vor scumpi și mai tare. Vedeta a spus că propabil va fi " în pragul infarctului" atunci când se va trezu cu plăți uriașe.

Ea s-a arătat, de asemenea, dezamăgită că românii nu s-au revoltat mai tare. Nu numai acum, ci și în alte cazuri.

„Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci. Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze.

Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa”, a mai spus Carmen Tănase.

Cum crede Carmen Tănase că s-ar soluționa problema

Artista a menționat că, în opinia sa, singura soluție este ca oamenii să se unească în număr cât mai mare și să își arate nemulțumirea.  Dacă nu va exista solidaritate, lucrurile nu se vor schimba, ba chiar vor degenera în mult mai rău, crede Carmen Tănase. 

„Soluție acum în clipa aceasta nu ar mai fi decât în unire. Dacă am fi uniți într-un singur gând și anume acela că suntem nici măcar încet, ci cu repezeală decimați.

Deci dacă am fi uniți am avea o soluție. Până nu suntem uniți și până ne lăsăm dezbinați că suntem știrbi sau neştirbi, că suntem intelectuali sau mai prostănaci, că suntem vaccinat sau nevaccinați, că suntem privați sau de la stat, până nu înțelegem că astea sunt manipulări tocmai pentru a nu fi uniți nu o să se rezolve absolut nimic.

Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”, a adăugat.

Carmen Tănase nu e singura vedetă care a vorbit despre criza prin care trece România acum, odată cu scumpirea gazului și a curentului. Artista de muzică populară Saveta Bogdan a declarat recent că stă îmbrăcată în haine groase în casă, pentru a face economie. Artista a spus că nu prea mai are bani să plătească facturile și se gândește să se mute din țară la fiica sa.

Mihai Trăistariu s-a trezit și el cu o factură de peste 2.300 de ron, iar  Oana Roman  are de plătit în jur de 1.500 de lei pe gaze, dublu față de cât plătea înainte.

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net