Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy, marele Gatsby al Bucureștiului

Scena mondenă din Capitală are un nou „erou”, în persoana afaceristului Ionuț Marinescu, 44 de ani, zis și Droopy. Cunoscut drept un împătimit al petrecerilor opulente, afaceristul e comparat cu „marele Gatsby”. Carmen Tănase s-a aflat pe lista de invitați, însă a refuzat banii milionarului.

Marele Gatsby al Bucureștiului s-a „impus”, recent, printre personajele consacrate ale showbiz-ului autohton, organizând o petrecere de pomină de ziua lui, petrecere despre care se va vorbi mult timp.

Și, pentru că a dorit ca toate detaliile să fie bine puse la punct și nici o vedetă cu greutate să nu lipsească, Droopy nu s-a uitat la bani, deschizând larg buzunarele generoase.

Citește și: Droopy, primul interviu după petrecerea faraonică, dată la 44 de ani! „Eu nu sunt niciodată sub papucul femeii!”

Se spune că ar fi cheltuit între 100.000 și 200.000 de euro! Doar că, surpriză! Însă banii n-au contat pentru toată lumea, așa că a fost refuzat de cea care i-a împlinit visul de a-i deveni invitată specială la party-ul faraonic, Carmen Tănase. Vedeta nu a încasat un leu de la Droopy, deși venise în calitate de invitată cu „ștanță de plată”. Motivul este o veritabilă lecție de modestie și eleganță.

Citește și: VIDEO «Boierul» Droopy, petrecere nebună cu maneliști și vedete, în buricul Bucureștiului. Loredana Groza și Codin Maticiuc, «capete de afiș»

Carmen Tănase: „Am venit invitată și am plecat prietenă”

Am venit ca un invitat care să facă ceva pentru el și am plecat prieteni. A fost super atmosfera. Foarte frumoasă seara, totul. Toată lumea s-a simțit bine, artiștii la fel, nu am putut să stau prea mult pentru că aveam filmări.

Dar, oricum, am stat mai mult decât planificasem. Mie îmi plac petrecerile și mi-a fost dor de distracție, de chefuri. Am făcut chiar și o dedicație pentru el, personal. A fost cadoul meu pentru el.

Să nu credeți că am luat bani, nu am fost plătită, nu am vrut să îi iau banii, a fost întregul moment un cadou. A fost toată protipendada, toată lumea bună a Bucureștiului. A fost ceva cu adevărat inedit. Am venit invitată și am plecat prietenă cu Droopy, un om de nota 10.”, a declarat Carmen Tănase, pentru Click!

La mega-party-ul dat de ziua lui Droopy, într-un un club select din Capitală, unde calcă doar lumea bună, au venit să facă atmosferă Loredana, Vali Vijelie, Rona Hartner și Damian Drăghici.

Cum petrecerile luxoase au tematică, la ziua lui Droopy a fost recreată atmosfera din filmul „Șatra”, făcându-se și o asociere cu producția autohtonă „Inimă de țigan”. Astfel, majoritatea actorilor din peliculă au venit îmbrăcați precum personajele interpretate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net