Droopy, primul interviu după petrecerea faraonică, dată la 44 de ani! „Eu nu sunt niciodată sub papucul femeii!”

Ultima actualizare:

Este cel mai nou și mai incitant personaj intrat în lumea mondenă. Și a reușit să devină mai comentat decât marele Gatsby! Petrecerea dată de afaceristul Droopy, alias Ionuț Marinescu, a pus pe jar întreg Bucureștiul! Click! a aflat că afaceristul Droopy a alocat o sumă astronomică pentru petrecerea fastuoasă, dată pentru cei 44 de ani pe care îi are! 100 000 de euro ar fi dat Droopy numai pentru artiștii, unul și unul, care au venit să-i cânte la party! Publicăm, în exclusivitate, primul interviu cu cel care ține paginile ziarelor de ceva timp!

Droopy a adus toată lumea artistică la el la party Sursa cancan.ro
Droopy a adus toată lumea artistică la el la party Sursa cancan.ro

La mega-party-ul dat de ziua lui Droopy, într-un un club select din Capitală, unde calcă numai lumea bună, au venit să facă atmosferă Loredana, Vali Vijelie, Rona Hartner și Damian Drăghici. A fost mai ceva ca la nuntă! Unul dintre cele mai tari momente de la super petrecerea din zona de Nord a Capitalei a fost reprezentat de actrița Carmen Tănase, care a fost cadoul lui Droopy. 

De la marele show: VIDEO «Boierul» Droopy, petrecere nebună cu maneliști și vedete, în buricul Bucureștiului. Loredana Groza și Codin Maticiuc, «capete de afiș»

Tematica? A readus la viață „Inimă de țigan”, serialul care a făcut furori la tv. Așa că majoritatea actorilor din peliculă au venit îmbrăcate fix ca la filmări. 

Omul de afaceri Ionuț Marinescu, alias Droopy, este momentan singur și fără obligații la 44 de ani și își caută fericirea! Doar ce și-a revenit după petrecerea faraonică dată de ziua lui, însă milionarul a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, astfel că am am aflat detalii inedite.

Droopy, ai fost protagonistul celei mai răsunătoare petreceri din oraș. Toată lumea se întreabă când ți-a venit ideea și în cât timp ai organizat această mega petrecere?

De ziua mea, anul acesta, am avut foarte mulți prieteni care au zis să-mi fac ziua acum, cât sunt singur, că dacă intri într-o relație nu mai apuci! Au zis: "te știm noi pe tine cum ești atunci când ai o relație!" Bine, eu atunci când sunt într-o relație nu sunt niciodată sub papucul femeii, doar că sunt mai introvertit! Nu-mi place să ies în evidență!

Acum am avut toți prietenii alături de mine, pe Codin, pe Roxana și pe Monica. Au fost vreo 300 de persoane, localul a fost plin! A venit chiar toată lumea pe care am chemat-o, nu a lipsit nimeni! A fost mirific, senzațional ce s-a întâmplat!

Droppy: „Am plâns de fericire!"

Totul a plecat de la teaser-ul cu Roibu. Mi-am dorit să recreez momentul „bună dimineața”, am vrut sa recreez tematica din Șatra. Alina Avram a redecorat totul, conform tematicii. Le-am zis că îmi doresc de la acest eveniment ca toți invitații să simtă emoția și vibrația momentului respectiv. S-a plâns de fericire! Așa e atunci când te simți bine ...

Cum ai decis ce artiști îți dorești să cânte la party?

Eu m-am decis sa fac vineri petrecerea, deci practic cu opt-nouă zile înainte. Am gândit așa: "dacă o sun pe Lori și pe Vali Vijelie, mie îmi place Vali mult, și sunt liberi, atunci e clar că ți-e dat să faci petrecerea asta!" Totul s-a legat, pur și simplu! L-am sunat apoi și pe Baboiash, era și el liber.

Am avut două momente de suflet, ca să zic așa! Primul a fost cel cu Carmen Tănase care a venit cadou de ziua mea! Eu am cunoscut-o înainte, am spus că-mi doresc acest moment cu ea. După ce m-a cunoscut, însă, ea mi-a zis: "copilu’ vin la petrecere pentru tine, o să fie cea mai mare surpriză!"

De obicei, ea nu participă la genul acesta de evenimente, a venit cu Majda și Doinița Oancea. A făcut-o special pentru mine! A mai fost și momentul Tutti Frutti cu Rona Hartner foarte emoționant!

S-a spus că numai artișitii au costat 100.0000 de euro. Așa a fost?

Sincer, nu am stat să fac socoteala la final cât a fost! O să mai fac prin toamnă, împreună cu Codin, un eveniment și tot așa o să-l îmbinam cu arta.

Cum te simți la 44 de ani? Ești la jumătatea vieții, cum s-ar spune!

Mă simt minunat! Doamne ajută!

Ți-ai pus o dorință la miezul nopții, cum se obișnuiește la o aniversare?

Evident că mi-am pus o dorință, dar nu se poate spune că nu se mai îndeplinește!

Cine e marele Gatsby al Bucureștiului?

Afaceristul Ionuț Marinescu, cunoscut drept ,,Droopy" în lumea bună a Bucureștiului, a dat o petrecere monstru de ziua lui, la împlinirea frumoasei vârste de 44 de ani. Artiști și maneliști de top precum Loredana Groza, Damian Drăghici sau Vali Vijelie i-au cântat aniversatului la petrecerea, pentru care afaceristul ar fi scos din buzunare 200 000 de euro.

Surse din anturajul afaceristului au dezvăluit că Ionuț Marinescu ar fi organizat petrecerea de pomină pentru a o impresiona chiar pe fosta lui iubită, Irina Cristescu, supranumită în lumea mondenă ,,Prințesa Ochelarilor", care ar urma să se căsătorească, în curând, cu alesul inimii. Droopy este în acest moment singur și promite că va repeta petrecerea monstru la toamnă!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net