VIDEO Primele imagini de la petrecerea privată a Loredanei Groza, cu ocazia împlinirii a 52 de ani

Ultima actualizare:

Loredana Groza și-a celebrat ziua de naștere printr-un concert caritabil, urmat apoi de o petrecere privată, la care doar cei mai apropiați oameni din anturajul artistei au avut acces. Lori s-a distrat mai ceva ca-n Las Vegas în clubul din centrul Bucureștiului, unde s-a băut alcool, s-a cântat, iar vedeta a făcut și un dans sus pe bar. 

Lori este regina party-urilor și a bunei dispoziții, iar celebrarea zilei sale de naștere nu se putea desfășura decât într-un mare stil. Alcoolul a curs șiroaie la petrecerea privată a Loredanei, iar invitații, câțiva la număr, s-au desfătat din plin, nu numai cu băuturi de lux, dar și cu deserturi alese. 

Citește și: Loredana Groza, schimbare dramatică de look!

După concertul caritabil, unde a făcut un spectacol fulminant, Loredana a preferat compania câtorva prieteni buni, pentru care a închiriat o masă VIP, astfel că a petrecut alături de ei aproape până în zori. Printre apropiați, s-a aflat desigur și Ema Uta, make-up artistul Loredanei și iubita lui Alex Bodi. 

Citește șiCât de frumoasă e fiica Loredanei Groza. Mulți o acuză de operații estetice!

Nu putea lipsi nici momentul în care Loredana a suflat în lumânările de pe tort, în ovațiile tuturor celor prezenți. 

După câteva shot-uri date pe gât pe nerăsuflate, lui Lori i s-a reaprins cheful de show și s-a urcat pe bar unde a dansat lasciv pe ritmuri de manele. 

Artista, în vârstă de 52 de ani de ani, a purtat o vestimentație de culoare neagră, din material cu decupaje și o perucă blondă, care o făcea să arate extrem de chique. 

Loredana Groza a cântat alături de Oana Sârbu

În aceeași seară, Loredana Groza a susținut cu ocazia zilei de naștere un concert caritabil, ce a avut drept scop strângerea de fonduri pentru Spitalul de Pediatrie din Pitești. Artistei i s-au alăturat nume sonore precum Smiley sau Oana Sârbu. 

În cadrul concertului, publicul a avut pare de un moment unic, căci Loredana a cântat alături de Oana Sârbu. Pe cele două artiste le leagă multe amintiri dragi, mai ales căa mbele sunt veterane în insdutria muzicală. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net