Ce salariu are Carmen Tănase? „Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”

Celebra actriță Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Într-o perioadă în care inflația atinge niveluri record, traiul devine tot mai complicat. Invitată într-un podcast, „doamna teatrului românesc” a precizat că nu vrea doar să supraviețuiască din banii câștigați. Mesajul vedetei este unul foarte important.

stanga
dreapta
1 carmen tanase jpg jpeg
carmen tanase jpeg
Carmen Tanase jpg
carmen tanase png
carmen tanase jpg
carmen tanase jpg
carmen tanase jpeg
5 carmen tanase despre pandemie 1 jpg jpeg

„Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a declarat Carmen Tănase. Vedeta consideră că duce o viață decentă cu banii primiți pentru munca sa.

Află de ce Carmen Tănase a refuzat banii boierului Droopy, marele Gatsby al Bucureștiului

În cadrul unui podcast pe YouTube, actrița a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa personală. Ea a vorbit despre perioadele mai grele când lucra doar la teatrul de stat, iar apoi a menționat și ce salariu încasează lunar.

Citește și Jojo, Drăghia, Pavlu, Carmen Tănase și Theo Rose fac parte din ”Clanul” Pro TV

Cât câștigă Carmen Tănase? „Nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune”

Carmen Tănase a mărturisit că primește un salariu lunar de 1.300 de euro. Cu această sumă nu are vreo problemă în a supraviețui. Dar viața nu este doar despre atât, atrage atenția îndragita actriță.

Află Cum a învins Carmen Tănase tumoarea la măduvă. Risca să rămână paralizată!

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus Carmen Tănase într-un podcast, potrivit Antena 3.

Carmen Tănase are un salariu de 1.300 de euro. „Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască”

Totodată, vedeta a vorbit despre momentele când a dus-o mai greu. „Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel.

Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița.

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din România. A urmat, între 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa legenderei Olga Tudorache.

Pe lângă prestațiile de la teatru, actrița a avut câteva interpretări memorabile în cadrul telenovelelor românești. Acele roluri i-au adus și mai multă notorietate, dar și un strop de dragoste din partea publicului său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
Catalin Botezatu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg