Ce salariu are David Popovici? Un jucător slab de volei primește cât un campion mondial

Chiar dacă drumul spre succes a fost lin, asta nu se poate spune și despre parcursul acestuia la cluburile sportive din România, unde David Popovici a trebuit să se mulțumească cu un salariu foarte mic.

stanga
dreapta
david popovici. foto profimedia
david popovici foto inqyuam photos george calin
david popovici jpeg
david popovici. foto mediafax
david popovici. foto mediafax
7 david popovici 6 jpg jpeg
david popovici mediafax jpeg

În vârstă de doar 17 ani, David Popovici a ajuns un fenomen mondial, dar acesta a trebuit să se mulțumească doar cu puțin. Inițial, acesta a fost pierdut de Clubul Sportiv Steaua, după care a fost refuzat de către CSM București și, în cele din urmă, a ajuns la Clubul Sportiv Dinamo, unde are un salariu foarte mic pentru performanțele sale.

Urmărește și performanțele lui: David Popovici, discurs plin de modestie, după ce a scris istorie la Campionatul Mondial de Natație

Drumul lui Popovici: Refuzat de Steaua, primit de Dinamo

Astfel, salariul lui David Popovici, înainte de câștigarea titlului mondial, ar fi fost de doar 7.000 de euro pe lună, o sumă similară cu salariul încasat la nivelul Ligii I de fotbal, de către un jucător mediocru. 

Anul trecut, Clubul Sportiv Steaua l-a pierdut pe David Popovici, după ce tânărul a decis să semneze cu rivala CS Dinamo, după ce a refuzat oferta americanilor, de a intra sub aripa lor. 

Povestea mutării lui David Popovici la Dinamo a fost spusă chiar de către președintele clubului sportiv, Ionuț Popa, asta după ce salariul tânărului a ajuns public, pe site-ul Eurosport. 

Te-ar putea interesa și: Mesajul Nadiei Comăneci pentru David Popovici! Prima postare a campionului mondial

Salariul lui Popovici, asemănător cu al unui jucător slab de volei

Astfel, tânărul trebuia să se mulțumească cu un salariu de aproximativ 7.000 de euro pe lună, o sumă foarte mică pentru competențele sale. 

De altfel, chiar și Ionuț Popa admite că salariul primit de către David Popovici este unul chiar foarte mic, care poate fi pus în comparație cu salariul pe care-l primește un jucător de volei foarte slab de la Arcada Galați, unde poate ajunge la suma de 5.000 sau 6.000 de euro. 

„Referitor la sumă, domnul George Cosac (n.r. – fostul preşedinte de la CS Dinamo), într-o discuţie cu mine, mi-a spus: „Ionuţ, un jucător de volei, de la Arcada Galaţi de exemplu, cel mai slab, cred că ia 5.000 sau 6.000 de euro”. Astfel, cererea lui David n-avea cum să-mi pară mare“, a declarat președintele Ionuț Popa. 

Citește continuarea articolului pe Adevărul.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot (62) png
Minge - fotbal
gigi becali
voluntari fcsb jpg
Simona Halep, EPA jpg
SUpercupa real madrid jpg