Mesajul Nadiei Comăneci pentru David Popovici! Prima postare a campionului mondial

Ultima actualizare:

David Popovici a scris file de istorie la doar 17 ani, după ce a obținut medalia de aur la proba de 100 de metri liber la Campionatul Mondial de Natație. La surt timp după ce a primit medalia, David Popovici a distribuit un mesaj pe pagina personală de Instagram, acolo unde vedetele și fanii sportivului s-au grăbit să-l felicite pentru perfomanța fantastică.

Nadia Comăneci l-a felicitat pe David Popovici pentru succesul de la Budapesta
Nadia Comăneci l-a felicitat pe David Popovici pentru succesul de la Budapesta

David Popovici a obținut miercuri, 22 iunie, primul loc la proba de 100 de metri liber, după ce cu doar câteva zile în urmă câștigase medalia de aur și la proba de 200 de metri liber. Adolescentul a sărbătorit în tribune, alături de părinții săi, titlul pe care a reușit să îl revendice și a distribuit și o primă postare pe pagina sa de Instagram. 

David Popovici a distribuit fanilor o imaginie în care apare stând la marginea bazinului de înot de la Budapesta. Ca descriere, sportivul a adăugat cuvintele "hai că a fost bine". Peste 27.000 de persoane au apreciat postarea lui David, iar între vedetele care s-au grăbit să-l felicite s-a numărat și marea gimnastă Nadia Comăneci.

Citește și: Cine sunt părinții lui David Popovici

David Popovici a început să practice înotul de performanță de la o vârstă fragedă, iar la doar 10 ani reușea să obțină primele premii. Cu toate acestea, susține că părinții nu l-au presat niciodată și i-au fost întotdeauna alături.

După ce a devenit dublu campion mondial la natație miercuri, 23 iunie, David Popovici a făcut un gest emoționant, surprins de camere. Sportivul s-a îndreptat în tribune. acolo unde se aflau părinții săi, și i-a oferit un buchet de flori mamei sale. 

David Popovici, declarații pline de modestie după succesul de la Budapesta 

Adolescentul nu a impresionat doar prin rezultatul remarcabil pe care l-a obținut, ci și prin modestia de care a dat dovadă în timpul interviurilor.

Vezi și: Dani Oțil, mesaj tulburător pentru David Popovici

La doar 17 ani, David are un discurs foarte articulat și susține că, deși numele său va fi cunoscut de o lume întreaga, acest lucru nu îl va schimba deloc ca persoană. În plus, David a subliniat că speră ca victoriile pe care le-a obținut au reușit să aducă mândrie în sufletul românilor. 

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net