Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian: „Reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă!”

Ultima actualizare:

Scenarista Lia Bugnar a povestit despre momentul despărțirii dureroase de fostul ei iubit, regizorul și actorul Anghel Damian, în cadrul show-ului digital, „Întrebarea Mesei Rotunde”, cu actorul Marius Manole.

Anghel Damian s-a cuplat cu Theo Rose, pe platourile serialului „Clanul”

Despre relația cu Anghel Damian și stările prin care a trecut după despărțirea de acesta, Lia a declarat: „M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”.

Citește și: Lia Bugnar, replică la adresa lui Theo Rose. Ce a declarat despre vedeta care i-a „furat” iubitul

Totuși, lucrurile nu sunt atât de ușoare când vine vorba despre o relație nouă. „Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, a spus, în premieră, scenarista serialului Clanul, regizat chiar de fostul iubit al Liei, Anghel Damian.

Lia, amintiri din anii de liceu și studenție

În ediția de deschidere a celui de-al patrulea sezon al showului „Întrebarea Mesei Rotunde”, Lia Bugnar i-a povestit gazdei, actorul Marius Manole, despre momentul maturizării ei profesionale.

În liceu, eram foarte cuminte și tălâmbă, dar nu mi-a folosit la nimic. Am intrat talentată în facultate și am ieșit un eșec. Nu m-am descurcat deloc. Am ieșit din facultate convinsă că nu pot să joc, am început să scriu, să fac spectacole cu voi”, a povestit Lia Bugnar.

Vezi și: Întâlnire de gradul zero! Ca-n „Clan”, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose, în aceeași încăpere!

Scenarista a mai declarat că cea mai mare frică a ei, descoperită recent, este de ea însăși, prin faptul că reușește să se surprindă neplăcut pe alocuri, încât devine devastatoare concluzia că nu se poate baza pe ea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net