Lia Bugnar, replică la adresa lui Theo Rose. Ce a declarat despre vedeta care i-a „furat” iubitul

A avut loc evenimentul de lansare a grilei Pro TV, pentru această toamnă, iar toți ochii au fost ațintiți asupra personajelor ce au fost pe primele pagini în ultimul timp, Theo Rose, Lia Bugnar și Anghel Damian.

Lia Bugnar, replică plină de venin la adresa lui Theo Rose. Foto: colaj Facebook
Lia Bugnar, replică plină de venin la adresa lui Theo Rose. Foto: colaj Facebook

Cei trei lucrează împreună pentru noul serial de la Pro TV, ,,Clanul”. Lia este scenarist, Anghel regizor, iar Theo actriță. Lia Bugnar a avut câteva replici dure la adresa lui Theo Rose, spunând că pentru aceasta este nevoie să scrie replici mai ușoare, având în vedere că nu are niciun fel de pregătire în acest domeniu.

Vezi și: Întâlnire de gradul zero! Ca-n „Clan”, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose, în aceeași încăpere!

Lia Bugnar, replică tăioasă la adresa lui Theo Rose. „Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească...”

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a declarat Lia pentru Cancan.ro.

Citește și: VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte: «E belea mare ce se întâmplă»

Lia Bugnar s-a băgat peste interviul lui Theo Rose

În timp ce Theo Rose dădea un interviu, Lia nu s-a putut abține și s-a dus să o felicite. Nu se știe dacă Lia a făcut acest gest pentru a da impresia la toată lumea că între ele nu e niciun fel de rivalitate, sau chiar fosta lui Anghel Damian o apreciază cu adevărat pe Theo.

Citește și: Ups! Theo Rose, sărutări pătimașe cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Ochii văd, inima cere!

Lia Bugnar a atras atenția și la poza de grup, unde a ținut neapărat să stea lângă fostul ei. Theo Rose nu a stat prea mult la eveniment, imediat după vizionarea materialului a plecat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
incendiu restaurant mp4 thumbnail png
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg