O sa-i fie naș? Horia Brenciu, mesaj plin de iubire: „Theo Rose, mă bucur că vei deveni mămică și că vom avea un nepoțel”

Ultima actualizare:

Vestea că Theo Rose ar fi însărcinată și va avea un copil cu iubitul ei, regizorul Anghel Damian, a luat pe toată lumea prin surprindere. Recent, Horia Brenciu a confirmat știrea pe contul personal de social-media și i-a transmis viitoarei mămici un mesaj emoționant. 

image

Informații apărute recent în presă susțin că Theo Rose, 24 de ani, ar urma să devină mămică, fiind însărcinată cu copilul partenerului ei, Anghel Damian. Iată că vestea a fost confirmată mai apoi și de artistul Horia Brenciu, care a împărtășit pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru viitorii părinți, Theo Rose și Anghel Damian. 
După doar patru luni de relație, cântăreața și regizorul serialului Clanul vor deveni practic o familie, întrucât Theo ar fi deja însărcinată în prima lună. Nimeni nu se aștepta ca poveste de dragoste dintre cei doi să evolueze atât de repede, dar potrivit apropiaților artistei, aceasta consideră că Anghel Damian este sufletul ei pereche și îl iubește extraordinar de mult. 

Deși fanii au început să se întrebe deja dacă într-adevăr Theo Rose va deveni mămică, iată că informația a fost confirmată la scurt timp și de Horia Brenciu pe pagina sa de socializare, unde și-a exprimat dorința că i-ar plăcea să fie nașul micuțului.

«Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și că vom avea un nepoțel.  Felicitari ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?», a scris Horia Brenciu pe contul său de Facebook. 

Horia Brenciu, mesaj pentru viitorii părinți, Theo Rose și Anghel Damian
Horia Brenciu, mesaj pentru viitorii părinți, Theo Rose și Anghel Damian

Ce nume va avea copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: «M-am gândit la...»

În ceea ce privește viitorul nume al copilului lui Theo Rose cu Anghel Damian cântăreața a declarat la un moment dat, înainte să fie gravidă, că dacă ar avea un băiețel i-ar plăcea să-i pună numele Mario, iar dacă va da naștere unei fetițe o va chema Natalia. 

Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a dezvăluit cântăreața în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii pe contul de Instagram.

Se pare că dragostea nu ține cont de nimeni și nimic, iar acesta a fost și cazul lui Theo Rose, 24 de ani, și a lui Anghel Damian, 31 ani. După doar patru luni de relație, cei doi vor deveni părinții unui copil care ar urma să se nască în luna iunie a anului viitor. Surse din anturajul artistei au declarat că Theo Rose ar trece prin primele simptome de sarcină: stări de rău, grețuri și vărsături, iar din această cauză a fost nevoită să-și anuleze un concert pe care trebuia să-l susțină la Bruxelles pe 12 noiembrie. 

Theo Rose s-a despărțit de fostul ei iubit, Alex Leonte după o relație de cinci ani, iar în aceeași perioadă Anghel Damian a pus punct idilei cu Lia Bugnar, după nouă ani de iubire. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net