Vedetele care și-au găsit rapid pe altcineva imediat după despărțire!

Nu doar bărbații își caută alinarea în brațele altcuiva după o despărțire, ci și femeile, iar acest lucru poate fi confirmat și dacă analizăm viața vedetelor. Iată care sunt femeile din showbiz care și-au refăcut imediat viața!

Raluca Bădulescu, Theo Rose și Bibi
Raluca Bădulescu, Theo Rose și Bibi

Theo Rose

Vestea că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au luat-o pe drumuri separate după cinci ani de relație, iar Theo a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se săruta cu Anghel Damian, producător, regizor și scenarist al serialului „Clanul”.

Pentru că nu a anunțat despărțirea de Alex Leonte, artista a fost acuzată că și-a înșelat iubitul. Aceasta a declarat că nu este adevărat, iar relația cu nepotul lui Nea Marin s-a încheiat pentru că lucrurile nu mai mergeau între ei.

Vezi și: Lia Bugnar, replică la adresa lui Theo Rose. Ce a declarat despre vedeta care i-a „furat” iubitul

Raluca Bădulescu

Jurata de la ,,Bravo ai stil’’, Raluca Bădescu și Florin Stamin au fost împreună timp de 13 ani, însă au divorțat și au ales să rămână prieteni.

La aproximativ două luni după despărțire, Raluca a recunoscut că iubește din nou. Paparazzi au surprins-o pe jurată în timp ce se afla în compania lui Grigore Rareș Gabriel, un medic tinerel care în 2021 a ieșit de pe băncile facultății.

Vezi și: Raluca Bădulescu are un nou iubit, după ce s-a despărțit de Florin! Cine este tinerelul care-i pune zâmbetul pe buze?

Bibi

În luna aprilie a acestui an Bibi a declarat într-o postare pe Instagram că relația ei cu Antonio Pican s-a sfârșit. Cei doi și-au declarat dragostea de nenumărate ori, iar la sfârșitul anului 2021 Antonio a cerut-o în căsătorie pe artistă. 

La puțin timp de la despărțire, Bibi a postat pe rețelele de socializare o fotografie din vacanță, în care îl ținea de mână pe noul iubit. Fanii încă nu au aflat cine este acesta, pentru că artista nu i-a arătat chipul.

Citește și: Cum se vede Raluca Bădulescu în postura de mamă și ce relație are cu băiatul ei

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net