Cu decolteurile la control! Cum și-au făcut vedetele apariția la evenimentul lui Ruby și Alex Velea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedetele s-au întrecut în decolteuri și apariții care mai de care mai incendiare! A fost evenimentul de lansare al „Rubinei”, o nouă colaborare între Ruby și Alex Velea.

Artiștii au mai bifat o colaborare inspirată, piesa „Viciu între Vicii”, la aproape 10 ani de la succesul, anterior, cu „Stinge lumina”.

Bineînțeles, invitații au vrut să fie la înălțime. Artistele s-au aranjat și au scos la înaintare și la vedere tot ce au ele mai bun și mai frumos, forme apetisante, bine lucrate la sală, bine tonifiate, trase prin inel și decolteuri care mai de care mai perfecte și atrăgătoare, dar și look-uri noi, care au atras atenția.

Vezi și: Iulia Vântur, fermecătoare, în rol de jurat-surpriză, la iUmor!

Printre vedetele care au atras priviri, precum un magnet, se numără Ruby (33 ani) și Rona Hartner (49 ani). Nici Andreea Bălan (38 ani) sau Otilia Bilionera (30 ani) nu s-au lăsat mai prejos!

 Ruby a întârziat două ore la propriul eveniment                                         

Ruby a întârziat două ore la propria lansare dar și când a apărut… s-a făcut lumină! Cântăreața a fost de-a dreptul o apariție de prima pagină! „Să știi că m-am gândit timp de două săptămâni cum să îmi fac apariția la acest eveniment, însă inspirația mi-a venit în ultimele două zile pentru că așa se întâmplă la mine, de obicei. În momentul în care intervine panica, încep să devin creativă! Ce să reprezinte acest look? Felul meu nebun și controversat de a fi. Am zis că, de la ultima apariție până acum, trebuie să fie ceva nou și am ales această bijuterie. Acest accesoriu a fost creat în timp ce mă machiam. A durat ceva timp, am și întârziat două ore!”, a povestit Ruby, special pentru Click!

Vezi și: Alex Velea, „cel mai fericit dintre pământeni!”: «Fereşte-te de treaba asta»

Pe lângă accesoriul de pe față care a atras atenția tuturor, Ruby a purtat la propria lansare o rochie lungă, neagră, ușor decoltată și cu spatele gol, lăsându-i câteva tatuaje la vedere.

Rona Hartner a fost o apariție interesantă! Vedeta și-a făcut singură rochia pentru eveniment, și-a pictat geanta cu o cruce, în stilul său caracteristic pentru a-și exprima credința în Dumnezeu și Divinitate

Rona Hartner, designer vestimentar!

Rona Hartner a purtat o rochie, creație proprie, și o geantă pictată chiar de ea la evenimentul lui Ruby cu Alex Velea. Îmbrăcată „all black” și cu niște accesorii la gât, în ton cu evenimentul, Rona Hartner a atras și ea toate privirile!

Nu rata nici: Rona Hartner, curtată intens după despărțirea de soțul francez: «Îi țin la distanță»!

Port o rochie pe care mi-am făcut-o chiar eu și  pe geantă am pictat o cruce, ca să rămân în spiritul Divinității și al credinței, cum îmi place mie. Este o geantă personalizată pe care o ador!”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!

Actrița ne-a spus că este extrem de încântată de proiectul „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, acolo unde poate fi văzută alături de Johny Romano. Rona Hartner a ieșit în evidență cu un decolteu apetisant, pantaloni scurți, mulați, un ruj închis la culoare și multe accesorii rock.

Ce decolteu sexy și cuminte a avut Andreea Bălan

Andreea Bălan își păstrează silueta, zâmbetul pe buze și decolteul finuț pentru că știe că are cu ce! „Înainte să plec la America Express am fost 3 luni la Dancing on Ice și am patinat și acolo oarecum m-am făcut fit! Să patinezi e foarte greu! Nu am slăbit la America Express, m-am îngrășat, am mâncat cozonac, chec, pâine și biscuiți”, a declarat Andreea Bălan, pentru Click!

O să-ți placă și: Imaginile care o vor face pe Andreea Bălan să explodeze! Misty, soția lui Keo, prietenă la cataramă cu Viviana Sposub. Ce spune despre George Burcea

Jurata de la “Te cunosc de undeva” are un corp fit, tras ca prin inel, are forme frumoase și arată foarte bine!

Otilia Bilionera a fost roșie ca focul la evenimentul colegei sale de breaslă, Ruby

Otilia Bilionera a îmbrăcat o rochie roșie ca focul, extrem de decoltată. Și este singură! Dar radiază. „Viciul meu este mâncarea!”, ne-a declarat, râzând, Otilia Bilionera care, deocamdată, se răsfață fără a fi într-o relație și se bucură de perioada aceasta de burlăcie. La cât este de frumoasă și prezentabilă, cu siguranță artista nu va rămâne prea mult timp așa!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net