Ruby, luată cu salvarea, în fibrilații, după ce s-a injectat singură: „Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby, fire neastâmpărată și dornică să încerce orice tratament care să facă mai frumoasă, a ajuns pe mâinile medicilor, care au băgat-o de urgență la perfuzii. Artista și-a pus viața în pericol, după ce și-a injectat o substanță de una singură.

image
Ruby și-a injectat singura o substanță

Ruby a trăit clipe de coșmar. S-a injectat singură cu o substanță menită să accentueze bronzul de la soare sau solar, însă și-a făcut mai mult rău decât bine. Cântăreața a început să se simtă rău, să aibă frisoane, pulsul i-a scăzut dramatic, iar în momentul în care a sunat după ambulanță abia își mai putea ține telefonul în mână.

Citește și: Alex Velea s-a cuplat cu Ruby, la 10 ani după ce au stins lumina!

A reușit, într-un final, să sune după ajutor, iar doctorii au constatat că nu e cazul să rămână acasă, ci să meargă la spital, pentru mai multe investigații. Cântăreața a fost luată cu salvarea în fibrilații, însă după câteva ore petrecute la camera de gardă, analize amănunțite și tratament la perfuzii și-a revenit.

image
Ruby a ajuns la spital

Iată și: Ruby, implicată într-un accident de mașină! Imaginile care i-au îngrijorat pe fani

„ Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în.... Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să

mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea.”, a mărturisit Ruby, la Antena Stars.

Ruby a trăit un șoc, căci experiența a marcat-o, mai ales că e obișnuită cu tratamentele cosmetice, însă, până acum, nu și le făcea singură. Ce-i drept, este pentru prima dată când artista se injectează cu o astfel de substanță.

stanga
dreapta
Ruby (2) jpg
Ruby jpg
Ruby (3) jpg
Ruby (4) jpg
Ruby (5) jpg
alex velea ruby jpeg
Ruby jpg
ruby
Ruby lansare Disney (30) jpg
ruby si kylie jenner (1) jpg
dorian popa ruby jpeg
viva party ruby 2 jpeg
viva party ruby 5 jpeg
viva party ruby 4 jpeg
cub ruby png
viva party ruby 1 jpeg

„ M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala.

Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic.

Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile.(...) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a explicat cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg