Ruby, luată cu salvarea, în fibrilații, după ce s-a injectat singură: „Mi-a amorțit tot corpul”

Ultima actualizare:

Ruby, fire neastâmpărată și dornică să încerce orice tratament care să facă mai frumoasă, a ajuns pe mâinile medicilor, care au băgat-o de urgență la perfuzii. Artista și-a pus viața în pericol, după ce și-a injectat o substanță de una singură.

Ruby și-a injectat singura o substanță
Ruby și-a injectat singura o substanță

Ruby a trăit clipe de coșmar. S-a injectat singură cu o substanță menită să accentueze bronzul de la soare sau solar, însă și-a făcut mai mult rău decât bine. Cântăreața a început să se simtă rău, să aibă frisoane, pulsul i-a scăzut dramatic, iar în momentul în care a sunat după ambulanță abia își mai putea ține telefonul în mână.

Citește și: Alex Velea s-a cuplat cu Ruby, la 10 ani după ce au stins lumina!

A reușit, într-un final, să sune după ajutor, iar doctorii au constatat că nu e cazul să rămână acasă, ci să meargă la spital, pentru mai multe investigații. Cântăreața a fost luată cu salvarea în fibrilații, însă după câteva ore petrecute la camera de gardă, analize amănunțite și tratament la perfuzii și-a revenit.

Ruby a ajuns la spital
Ruby a ajuns la spital

Iată și: Ruby, implicată într-un accident de mașină! Imaginile care i-au îngrijorat pe fani

„ Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în.... Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să

mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea.”, a mărturisit Ruby, la Antena Stars.

Ruby a trăit un șoc, căci experiența a marcat-o, mai ales că e obișnuită cu tratamentele cosmetice, însă, până acum, nu și le făcea singură. Ce-i drept, este pentru prima dată când artista se injectează cu o astfel de substanță.

„ M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala.

Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic.

Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile.(...) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a explicat cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net