Ruby, implicată într-un accident de mașină! Imaginile care i-au îngrijorat pe fani

Ultima actualizare:

Ruby a avut parte de o întâmplare extrem de neplăcută în timp ce se grăbea să ajungă la sala de fitness. Vedeta a luat un taxi, iar șoferul a avut un accident în trafic. Se pare că un alt participant la trafic ar fi lovit mașina în care se afla solista. 

Ruby a trecut printr-o experiență groaznică în trafic și a relatat întreaga întâmplare pe pagina de Instagram. Artista este o fire foarte activă și își lucrează trupul aproape zilnic cu un antrenor personal, așa că nu are voie să întârzie la sesiunile de exerciții. Din dorința de a a ajunge cât mai repede la sală, artista s-a suit într-un taxi, iar în trafic, mașina a suferit un accident. 

Citește și: VIDEO Ruby, îngrozită la Dancing on Ice!: «Nu am cum să descriu în cuvinte!»

Ruby a apucat să relateze fanilor de pe social media tot ce i s-a întâmplat chiar în timp ce intra pe ușa sălii de fitness. Vedeta părea teribil de speriată, căci nu se aștepta la o asemenea pățanie. 

Am ajuns la sală târziu și băiatul (n. red. șoferul de la firma de transport) a făcut accident, nu știu dacă din cauza mea, dar nu cred, din cauza omului ăluia care a intrat în el. Ce să fac?! Sunt ultima!”, a declarat Ruby în clipul care i-a îngrijorat pe fani. 

Citește și: Ruby, detalii de culisele "Dancing on ice": "Suntem în dureri mulți"

Care este persoana cea mai apropiată de Ruby

Ruby pare o femeie foarte dezlănțuită pe scenă și este într-adevăr lipsită de inhibiții când vine vorba de concerte și spectacole, însă a avut o copilărie grea, marcată de lipsuri și a fost crescută de bunica ei, căci părinții erau plecați în străinătate, la muncă. 

Bunica artistei, Tanti Gherghina, este cea care i-a insuflat lui Ruby un set de principii pe care vedeta le respectă cu sfințenie.

,,Rebelă doar în look, dar în viața de zi cu zi am niște valori și niște principii foarte solide și foarte bine înrădăcinate, pe care le-am învățat și le-am cultivat foarte bine mai târziu, chiar de la mamaia.", a declarat vedeta în exclusivitate pentru Click!

Artista are un frate mai mic care moștenește pasiunea surorii sale pentru artă, astfel că tânărul a abolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului și a apoi a făcut și Facultatea de Jurnalism. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net