Alex Velea, „cel mai fericit dintre pământeni!”: «Fereşte-te de treaba asta»

Ultima actualizare:

Maturitatea de care dă dovadă Alex Velea este de lăudat! Până la 38 de ani, artistul a reuşit să clădească o familie superbă alături de Antonia (33 de ani). Astăzi e zi mare pentru solist: fiul cel mic începe clasa zero, iar băiatul cel mare intră în a II-a. Velea ne-a spus ce emoţii îl încearcă... 

Alex Velea şi Antonia  formează un  cuplu din 2013
Alex Velea şi Antonia formează un cuplu din 2013

Nu mai este nici un secret pentru nimeni că Alex Velea are stofă de tătic. L-am întâlnit la evenimentul de lansare al noii melodii, „Viciu între vicii”, împreună cu Ruby, iar artistul ne-a vorbit aproape întruna despre copiii săi.

Citește și: Alex Velea, adevărul despre relaţia cu Maya, fiica Antoniei: „Nu sunt tatăl natural...”

Alex Velea, „cel mai fericit dintre pământeni”!

„Sunt cel mai tare tătic, atât pentru copiii mei, cât şi pentru băieţii de la Golden Boy Society. Încerc să fiu mai degrabă un frate mai mare decât un tată. Şi atunci când e cazul, figura paternă îşi face prezenţa în anturajul ăsta, pentru că am mulţi tineri în jur cărora vreau să le dau sfaturi benefice.

Pentru că aş vrea să sară nişte etape peste care eu nu am trecut aşa de uşor. Eu am trăit fiecare nivel pe pielea mea şi, de multe ori, e bun şi drumul ăla mai scurt... Şi mie mi-ar fi plăcut să-mi spună mură în gură ce să fac, să-ţi spună «Fereşte-te de treaba asta», «investeşte în asta», «agoniseste nişte bani». Pentru că în viaţă ai nevoie de o figură matură. În primii ani ai vieţii eu n-am făcut multe lucruri notabile cu banii pe care i-am câştigat.

N-am ştiut exact cu succesul şi cariera mea atunci. Mi-am dat seama de toate astea abia atunci când mi-am făcut o familie în adevăratul sens al cuvântului.”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Alex Velea.

Iată și: Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment din Capitală

Alex Velea are doi băieţi  cu Antonia, dar şi  o relaţie specială  cu Maya, fiica Antoniei
Alex Velea are doi băieţi cu Antonia, dar şi o relaţie specială cu Maya, fiica Antoniei

Alex Velea: «În primii ani, n-am făcut  multe lucruri cu banii»

Apropo de familie, solistul ne-a spus că este nerăbdător pentru noul an şcolar. „Familia de acasă este bine. Sunt cu toţii acasă. Am fost de curând în vacanţă, în Italia, pentru că a fost şi ziua Mayei (fetiţa Antoniei din prima căsnicie, n.r.).

Am petrecut cu ea, a făcut 12 ani şi a primit nişte pantofi sport personalizaţi foarte cool. Copiii se pregătesc de şcoală şi noi am muncit în ultimele luni foarte mult”, a mai spus Velea. 

Ups: Antonia, dezbrăcată de inhibiții, pe Instagram. A lăsat totul la vedere! Cum a reacționat Alex Velea

L-am întrebat câte ceva şi despre noul proiect muzical alături de Ruby. „Acum zece ani începusem să activez ca şi compozitor. Ruby a fost una dintre primele persoane căreia i-am oferit o melodie. Pe vremea aia scriam mai mult pentru mine, dar ăla a fost anul în care am început să dau şi altor artişti piese. Cu «Stinge lumina» am atins nişte poziţii de vârf, lumea a iubit foarte mult piesa asta precum şi interpreta, evident. Pot să spun că în aceşti ani i-am mai scris nişte piese şi a rămas prietenia noastră care s-a cimentat. Aveam de mult în plan să facem o piesă împreună doar că drumurile noastre nu s-au mai nimerit”, a mai spus Alex Velea.

De asemenea, artistul a precizat că melodia „Viciu între vicii” a fost realizată acum aproape doi ani, în pandemie, şi e o coincidenţă că s-a lansat abia acum, la zece ani de la „Stinge lumina”. 

Iată și: În ce case luxoase stau vedetele din România! Alex Bodi și Antonia locuiesc în vile de sute de mii de euro

Alex Velea și Ruby au lansat  o melodie împreună
Alex Velea și Ruby au lansat o melodie împreună

Velea şi Antonia muncesc foarte mult pentru a le oferi copiilor ce e mai bun

Antonia s-a căsătorit în 2011 cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fetiță, Maya Rosario Castellano (născută la 28 august 2010). Cei doi s-au despărțit în 2013, când a început un lung proces de divorț care s-a încheiat la sfârşitul anului 2020.

În 2013, Antonia a început o relație cu cântărețul român Alex Velea, cu care are doi copii, Dominic (născut la 27 decembrie 2014) și Akim (născut la 7 decembrie 2016). După opt ani de relație, Antonia și Alex Verlea și-au anunțat logodna, în iulie 2021.

Mai vezi și: Alex Velea și Antonia au băieți manechini! Cum arată Akim și Dominic la patru ace

Click! spune

Alex Velea va împlini anul viitor 20 de ani de carieră, căci a debutat în 2003, în cadrul emisiunii „Star Factory” de la Prima TV. Iar anul acesta se împlinesc zece ani de la lansarea hit-ului „Stinge lumina”, compus de el pentru Ruby. 

Auci: Alex Velea a paralizat audiența după ce a spus cu cine ar petrece o noapte de amor. Nu, nu este Antonia! Gluma zilei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net