Alex Velea, șhaormar pentru o zi! Cum a făcut față provocării

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România, iar pentru a se menține relevant în preferințele fanilor este nevoit să aibă întotdeauna idei noi de conținut. Zis și făcut! Selly invită vedetele să-și lase viața de zi cu zi la o parte pentru a face tot felul de activități inedite. A venit rândul lui Alex Velea să accepte provocarea.

Alex Velea a fost shaormar pentru o zi Sursă foto: Captură video
Alex Velea a fost shaormar pentru o zi Sursă foto: Captură video

Alex Velea a acceptat să facă parte din cel mai recent vlog al lui Selly. Așadar, Alex Velea a renunțat la studioul de înregistrări pentru a fi shaormar pentru o zi! Așa cum era de așteptat, artistul a fost recunoscut imediat de către cumpărători și a schimbat multe vorbe cu ei.

A acceptat să se fotografieze alături de fani și a făcut atmosferă chiar și când lucra, semn că nu poate renunța la muzică!

Citește și: Antonia și Selly, vânzători la piață pentru o zi 

Alex Velea nu s-a dat în lături de la nimic, a pregătit și a vândut sharoma, le-a cântat colegilor de echipă și a creat o atmosferă plăcută pentru toți cei prezenți.

Antonia a fost vânzătoare în piață

Și Antonia a fost prezentă într-un episod similar marca Selly. Artista nu a vândut shaorma, ci legume și fructe în piață! Nu toți trecătorii au recunoscut-o pe frumoasa artistă pentru că și-a acoperit capul cu un batic pentru a fi sub acoperire. Antonia a făcut o treabă exemplară și s-a împrietenit cu oamenii de la celălalte tarabe, semn că indiferent de ipostaza în care se află știe cum să se descurce.

Vezi și: Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea 

Anul 2022 este unul foarte important pentru Alex Velea și Antonia. Cei doi au decis să se căsătorească în mod oficial, după aproape 9 ani de relație. Împreună sunt părinții a doi copii și fac o echipă de nota zece atât acasă, cât și pe scenă!

Locuiesc într-o vilă superbă din Pipera, în care au investit sute de mii de euro, dar pe care au reușit să o transforme într-un adevărat cămin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net