Antonia si Selly, vânzători în piață pentru o zi! Artista nu a fost recunoscută

Ultima actualizare:

Antonia și Selly sunt două nume cunoscute de multă lume. Ambii sunt urmăriți de milioane de oameni în mediul online și excelează în domeniul în care activează. Deși ar putea părea greu de crezut, există persoane care nu o recunosc pe Antonia și nu au nici cea mai mică idee cine este. Dovada? În rândurile și clipul video de mai jos!

Andrei Șelaru sau Selly, așa cum este cunoscut de tineri, este un vlogger de succes. Canalul său de Youtube este urmărit de peste două milioane de oameni, iar tânărul de 21 de ani câștigă regește din aparițiile pe care le are în mediul online, așadar își permite să-și satisfacă orice capriciu.

Andrei și Antonia nu au fost recunoscuți de cumpărătorii grăbiți

Andrei este conștient că trebuie să furnizeze admiratorilor săi conținut amuzant și de calitate pentru a rămâne la fel de apreciat. S-a gândit și a venit cu o idee care a făcut furori! A invitat-o pe Antonia în cadrul vlog-ului său. 

Andrei și Antonia au jucat pentru o zi rolul unor vânzători. Antonia a purtat un batic și a adoptat o atitudine de vânzătoare cu experiență. A încercat să vândă oamenilor diferite fructe și legume întinse pe o tarabă într-o piață din Capitală.

Deși au existat persoane care au recunoscut-o imediat pe Antonia și s-au grăbit să se fotografieze alături de vedetă, în rândul cumpărătorilor au fost și doamne aflate la pensie care nu au avut nici cea mai mică idee cine era persoana care le vindea produsele. 

Selly a fost foarte dezamăgit să constate că tinerii nu l-au recunoscut, așadar i-a spus Antoniei, pe un ton glumeț: „Nici eu nu mai sunt cum eram pe vremea 5GANG(trupa din care a făcut parte). Mă reprofilez. Poate am mai mult succes la pensionari".

Așa cum era de așteptat, Antonia a interacționat și cu fani, care au recunoscut-o imediat, în ciuda faptului că purta un batic pe cap și haine care să nu iasă cu nimic în evidență.

Selly și Antonia s-au bucurat de ziua pe care au petrecut-o împreună și au avut ocazia să interacționeze și cu vânzătorii din preajmă, care i-au ajutat așa cum au putut mai bine. Atunci când au rămas fără rest și nu au știut cum să se descurce, ei i-au sfătuit imediat să ceară mărunt vecinilor din preajmă și le-au explicat că așa stau lucrurile în piață! 

La doar 21 de ani, Selly are în conturi o sumă astronomică

Selly s-a făcut remarcat ca membru al formației 5GANG, dar și prin activitatea sa din mediul online. A început prin a distribui diferite clipuri amuzante pe contul personal de Youtube,  iar pe măsură ce pagina sa a început să fie urmărită de mai mulți oameni și-a adaptat conținutul cerințelor acestora. Astfel, Selly a devenit un veritabil influencer și nu ezită să vorbească public despre problemele societății românești. 

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Selly a dezvăluit suma astronomică pe care o câștigă din Youtube și celelalte rețele de socializare pe care activează. La doar 21 de ani, Selly deja are în conturi peste un milion de euro și nu intenționează să se oprească aici. 

Cât despre Antonia, solista nu o duce deloc rău. Este una dintre cele mai solicitate artiste și nu îi sunt străine colaborările cu nume importante ale industriei muzicale internaționale. Antonia a muncit din greu pentru a-și îndeplini dorințele, iar în prezent trăiește într-o locuință de vis cu cel care îi va deveni soț în anul 2022, Alex Velea. Cuplul a achiziționat o casă în Pipera pentru care se pare că ar fi plătit aproximativ 500.000 de euro! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net